![]() |
Rumski DAW
ruDAW prezentacija postavljena i objavljena... Uskoro prezentacija konkretne ponude ruDAW ONE i PRO klase. Poz... http://rumski.com/index.php?categoryid=20 |
Re: Rumski DAW
Quote:
Quote-ovao bih ceo tekst, ali ... ima stvarno mnogo .... dobrih ...... :) Ne bi bilo loshe da se otvori nova tema, a vezana za ocekivanja i zelje u vezi sa ruDAW-ima. Bravo, bravo. |
Ocekivano kvalitetno, svaka cast i samo napred...!!!!!!!!
|
|
Odlicna konfiguracija i jako dobra cijena! :mase:
|
Stvarno za svaku preporuku... ovakva mashina + dobar audio interface i eventualno DSP i DAW je prva liga...
|
Ne sumnjam uopste u kvalitet/performanse ruMachines-a :)
Moje pitanje je: Da li ce forum imati ikakve koristi od ovog vida reklamiranja? (jer je ovo ipak vid marketinga) Da ne bude posle kombinacija, tipa: ruZastava10 na lizing itd.:) Hvala na razumevanju Sandz |
Quote:
Da skratim, mi povezujemo one koji nude i one koji imaju korist. Dakle, audio oprema i vrhunski PC sistemi da, ali automobili naravno ne :) |
OK, sad mi je mnogo jasnije;)
poz |
Naravno, mislio sam da ne treba posebno istaci, obzirom na vec veliko interesovanje, da razvojni tim Rumski stoji iza ruDAW tehnologije i sprava. Ovakav koncept cemo forsirati i isticati kao prioritet u razvoju DAW tehnologija u studijskom okruzenju
|
All times are GMT +1. The time now is 06:51 PM. |