![]() |
Aleksandra Kovac Album
Kupih sad kad sam bio u BG, Aleksandrin album..zanima me sta "Rumski Crew" misli o produkciji / aranzmanima / sound-u, s'obzirom da je miksano u Barba studiju,,itd?
E? da cujemo... |
Re: Aleksandra Kovac Album
Zvuk je ok...veoma lepo snimljeno (prateci,svirka,aranzmani,...)...samo pesme su:confused: sto se samih pesama tice,ocajno...
|
Uhhh... izgleda da svasta propustam... nisam ni znao da je to radjeno i da je izaslo... sad cu da vidim da nadjem i preslusham...
|
meni to ok zvuci, barem ono sto sam video na TV.. ne znam kako su gudaci radjeni, zivo il kako i gde?
|
Zivi su gudaci, snimano kod Kovaca u studiju, Sedlar aranzirao
|
Delim misljenje sa zmaj-em. Jedina pesma koja moze da prodje je "ProkDu's white balls". :D
|
Meni je odličan album...i gde bi nam bio kraj kad bismo imali vi?e pop albuma ovakvog kvaliteta (u svakom smislu).
|
Quote:
|
Ona fenomenalno peva ....
Pesme su meni super ( ja sam ljubitelj ove vrste muzike ) Aranzmani , sasvim ok ..... Produkcija i mix ...... crna tacka ....... Pozdrav |
[quote=Max]Ona fenomenalno peva ....
Pesme su meni super ( ja sam ljubitelj ove vrste muzike ) Aranzmani , sasvim ok ..... Produkcija i mix ...... crna tacka ....... Crna tacka ili mrlja? Jel to znaci: ne bas dobro? Ima stvarno par dobrih momenata na ploci, super otpevano, super prateci vokali, harmonije...ali aranzmani prazni, nedoreceni...ne-autenticni zvukovi, itd. A kad sam video da je u Barbi miksano, razocarao sam se...bio sam prosle godine u studiju - ima svega ("k'o u Somboru" sto bi rekli) a ne cuje se! Tanko zvuci, nema nista dole, nema basa, sve nekako u srednjim. Dal' je neko pokvario u masteringu..ne znam. Ja provukao CD kroz neki EQ i odma zvuci 10 puta bolje.. steta. |
All times are GMT +1. The time now is 05:52 AM. |