![]() |
Cijene opreme i kupovina preko Net-a
Šta je ovo ljudi!?Gledam nešto cijene po e bay i definitivno ću morati da otvorim kreditnu kartu...polovne stvari,sve za neke vrlo povoljne pare...nasao sam naprimjer par ns-10 za 100$(šalje se worldwide) i još masu toga...masu nekih tube i kondezatorskih,starih studijskih mikrofona,za ispod 100 $...onda gitare,basovi,klavijature..sve neke solidne stvari za relativno "male" pare...
koliko je pouzdano kupovati ovakve stvari preko netai ima li ko od vas(sa Balkana)iskustva sa tim? |
Re: Cijene opreme i kupovina preko Net-a
Quote:
A sto se Yamaha NS10m tice, u proseku se krecu od 400-700$ za para na Ebayu, tako da je tvoja pricha chista dezinformacija. No, dobro. Evo ti link do THREADA o Ebayu, gde sam napisao sve... Nije ti dovoljna kartica za kupovinu! Mnogo peripetija te cheka posle, a i pre! Nadji na ovoj strani moj quotovan odgovor na Maxova pitanja, to su, prekticno i instrukcije, a i opis nase nemogucnosti da se zezamo sa shoppingom na Ebayu... http://www.rumski.com/forum/showthre...highlight=ebay Pozdrav...;) |
Re: Cijene opreme i kupovina preko Net-a
hvala...kasnije sam i sam skontao i sam da je licitacija...pogotovo kad sam vidio ne josh više ne-moguće cijene!...gledao sam samo u cifru,ne kontajući da je riječ od "bidovanju":rotfl:
pozdrav,pročitaću to |
pomocccc!!!
mozeli mi tocno neko sve rec o tome-gdje se registrirat,gdje kupovat...tj koja zemlja...mozda i koji savjet,jer sam potpuni amater...unaprijed hvala,ako vam nije problem odgovoriti na ovaj mail: vitomir_pasalic@net.hr :confused:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:53 PM. |