![]() |
Ne kradu (samo) Srbi !!!
1 Attachment(s)
Pokojni Minimax je to zvao Muzicke Makazice, Ameri bi rekli WTF, a ja kazem poslusajte kako zvuci duet :hug: Tom Patty i Red Hot Chili Peppers u pesmi ... Uf, nisu se dogovorili oko naslova, Tom Patty je zove: "Mary Jane?s Last Dance", a Red Hot Chili Peppers je zovu: "Dani California" :andeo:
RM P.S. Izgleda da su RHCP pekli zanat kod Brege! :kesa: Sta vi mislite? |
Re: Ne kradu (samo) Srbi !!!
To je taj rad. Samo ja mislim da je to kupljeno od njega, ali su se svi dogovorili da cute. :confused:
|
u sunce ti !!!... cuo sam za to, al nisam verovao... uff..
|
Quote:
RM |
Ja sam u Holandiji cuo istovetnu verziju pesme od Nede Ukraden - Zora je svanula, ali na holandskom jeziku. I od nas kradu! He,he!:D
|
Quote:
A sto se tiche kradje od Srba, Bugari su za to Doktori!!!:mrgreen: |
Sta pricate, pa nije Misisipi u Indijani, to nema veze jedno sa drugim:mrgreen:
|
a shta kazhete na kradju jovano jovanke ??
a ovi flamingosi ukradoshe refren (koj po meni jedino valja u pesmi) od gipsy kingsa... a toliko se bunili shto ne idu zbog crnogoraca na evro song .. |
ma 'ajte molim vas, to je cista budalastina! pa znate li koliko pesama na svetu ima sa krugom A G D C? pogotovo rokerskih. i jos koje pricaju o nevernoj zeni ili sta vec...komotno mogu da vam naparavim miks sa dvadesetak takvih primera i ne mislim da tu ima ista losega niti da je neko ukrao nesto od drugog namerno.
ako se dobro secjam, cini mi se da je i vlado imao slican problem sa pesmom 'tropski bar' svojevremeno, pa eto, isti slucaj... |
Quote:
Nikad nisam bio siguran da li onaj instrumental Miserlou od Dick Dale-a (koji se pojavljuje u Pulp Fiction) stvarno ima neke veze sa "Lelom Vranjankom" ? Ima isuvise slicnosti :rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 04:23 AM. |