![]() |
Obrada semplova
Sta koristite za obradu sempla(visina,tempo..itd) i koji alat to najbolje radi?
|
Re: Obrada semplova
Ja iskreno najviše koristinm cool edit pro. On mi je sasvim dovoljan da odradim većinu zadataka oko skidanja šuma, pravljenja loop-ova itd.. Čak nije loš ni kao multi channel recording program.
|
Hmm..al nemozes u cool editu obradjivati sempl u smislu da mu promjenis tempo ili visinu.
|
bilo koji sound forge ispunjava moje prohteve za offline editingom
|
to sto ti trazis odradice i sound forge i cool edit i wave lab i dosta drugih editora
|
Ljudi razumijemo li se mi???
npr:loop bubnja kojem je brzina 90 hocu da ubrzam na 120 ili recimo dionica koja je odsvirana u Hmol hocu da spustim na Amol. |
he, he, ja poceo pre mesec dana da radim malu applikaciju koja upravo to radi, al' nikako da sednem da uradim kako treba. ;)
|
Quote:
e to se radi u Acidu..za to je acid kralj |
prosoniq timefactory
|
Quote:
Kada ubrzavas Loop, ACID zadovoljavajuce radi Time Stretch, ali ako istom obarash brzinu, preporucujem ti NUENDO. NUENDO je, po meni, daleko bolji od ACIDA za Pitch Shift varijante, takodje. Probaj sam, provali razliku ili, bar, vidi sta ti vise igra! Dakle, mi koristimo i ACID i NUENDO, zavisno od toga sta nam treba u tom trenutku! Za transponovanje definitivno NUENDO! Pozdrav!;) |
All times are GMT +1. The time now is 12:13 AM. |