![]() |
crna kisa
http://rapidshare.de/files/27531747/...isa-1.mp3.html
Malo housea na hrvatskom.Svi komentari su dobrodošli |
Re: crna kisa
Uvod mi je super...samo shto je taj uvod nastavio da svira narednih 4.3 min :)
Znachi super uvod ali kad krene pevanje, potrebna mi je neka promena... Beat na uvodu mi se takodje svidja ali treba ga razviti kasnije (neki hi-hat, fill i sl.) jer postaje monotono... Svidja mi se boja vokala ali bih ga malo uvukao u matricu... Super atmosfera, samo malo vishe deshavanja kroz pesmu i bice super!! p.s. onaj clap mi je super, ne na pochetku vec tamo kasnije kada se pojavi (neko ce reci da je provaljen ali meni radi :) ) |
...
|
E pa prije svega ti fala na komentaru,bas si me obradovao.
Minimalnu gradaciju sam zamislio na način da sam vokal gradira pjesmu,također i onaj klap,jer sam htel malo monotonije da dobijem chill out efekt.No mislim da pjesmu budem skratio,izrezal par praznih hodova,pa na taj način malo anuliral jednoličnost. |
Quote:
|
Pesma je odlična...dopada mi se..razmi?ljao sam malo ?ta ste obojica predlagali ali mislim da je neophodno da uvede? jo? neke elemente kao npr. jo? synthova ,efekata i definitivno bih menjao bassline...vokal je odličan..padovi su fini..aran?man je ok,ne treba ni?ta da skraćuje? ,ja bih čak ostavio i malo vi?e prostora za instrumental u odnosu na vokal..produkciju ne bih komentarisao-nisam slu?ao na monitorima..na slu?alicama je korektno..
|
Quote:
|
Ljudi vi pravite jednu veliku gresku kad radite review necije stvari, ovo je forum koji se bavi PRODUKCIJOM a ne komponovanjem i aranziranjem s toga mislim da je suvisno komentarisati kako je neko nesto zamislio vec se treba drzati iskljucivo produkcije ostalo je licna stvar
Bez uvrede ikom pozdrav |
Ma nema problema,svi su komentari dobro do?li i svako ima različit ukus. Na kraju ipak sam odluči? dal če?, i ?to od toga uzeti u obzir.
|
All times are GMT +1. The time now is 02:10 AM. |