![]() |
-=Windows na Mac-u=-
http://images.apple.com/macosx/bootc...on20060405.gif
Karte se otkrivaju i sve pocinje da dobija smisao. ;) Ovo je veliki korak. pitanje: Hteo bih da kupim Mac, ali ... sta dobijam? odgovor: Dobijas Mac, a ako hoces, mozes na istoj mashini da instaliras i Windows. :o :D Naravno Mac mora da bude Intel-based. Moram da priznam da je ovaj potez Apple-a odlican i ocekujte da vrednost akcija Apple-a poraste u narednom periodu. Vise detalja: http://www.apple.com/macosx/bootcamp/ |
Re: -=Windows na Mac-u=-
Quote:
Sustina MAC-a (svih ovih godina) je bio PowerPC procesor... ako ovo najavljuju sto si napisao... onda je prica jasna... iz neke "zive legende" ulaze u svet "obicnih" poslovnih masina... barem je to neko moje licno misljenje. Ne vidim napredak ako na trzistu budu svi "isti", onda nema konkurencije. pozdrav bogi |
I jos nesto Mac obustavlja proizvodnju racunara ( prica se o tome), izgleda da ce da radi samo softver( onda igracke tipa: I pod, a najavljuju i I move) i operativne sisteme!
|
Vrlo ozbiljna izjava!!!! Gde si to cuo, procitao? Posto se razmisljam da mi sledeci racunar bude MAC...pa ne bih bas da pljunem pare u prazno.
|
Ozbiljno se suska kao novost.Do duse jos niko zvanicno nije potvrdio!Ja sam Mac-ovac, ali bih sacekao da videimo stase desava.Bice to sigurno jasnije u narednih nekoliko dana.
|
Pa najbitnija razlika izmedju Mac i PC kompjutera je u tome sto jedan ima dobar, a jedan (uslovno) los operativni sistem (mada se ja licno i ne zalim).
|
Nije samo to, ovi iz Mac-a su imali neki svoj trip oko arhitekture platforme,pa je i to imalo isto tako uticaja.
|
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
*www.macrumors.com, www.thinksecret.com |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:45 PM. |