![]() |
Pitch band
Kako bre u cubase/nuendo da podesim da crtam pitch u midiju za ceo stepen ili za bilo koji drugi interval po zelji .. fabricki mi daje samo za polustepen? Gde se to podesavanje nalazi:banghead:
|
Re: Pitch band
Dobro pitanje,nisam to ni primetio!:banghead:
|
Kako bre pitch u midiju?Nisam te razumeo ,pa samo sve tonove u midi kanalu pomeris za visinu koju zelis.Ako mislis na pitchovanje audija to je druga stvar
Pojasni malo |
Pitch band u midiju , mozes olovkom da crtas vrednosti isto kao i velocity ..
Kada odsviras neki ton u editoru mozes dole da biras za crtanje od dinamike,pitch,program change i ostalo .. i pitch mogu da nacrtam samo za polu stepen nanize i navise od odsviranog tona .. ne mogu da verujem da to niko nije probao i da niko ne zna .. :confused: |
Jesi probao List editor?
|
Quote:
|
Quote:
Ovo sto Ivan hoce,tj. ako bi namestio u Cubaseu da pitchuje za ceo stepen, a ne za polustepen, tako bi ti radilo i na klavijaturi...verovatno... samo sto niko nezna gde je to podesavanje u cubase-u i da li uopste postoji... |
Ma nema sanse da je isto. Onako kako podesis na klavijaturi toliki skok ce snimiti i Cubase, nema veze sa podesavanjima u programu.
|
Quote:
Moze klavijatura da posalje u midi signalu parametar kakav hoce, sam cubase ide do pulustepena... valjda... pokusaj, pa javi....:( |
imam master A 33 , takodje je u pitanju polustepen ..
|
All times are GMT +1. The time now is 08:46 PM. |