![]() |
Preamp do 400e ??
Kupio bih neki preamp koji ih koristio za snimanje vokala ( a i malo gitarica ako moze da posluzi :D ), radi se o metal muzici tako da imate neku orjentaciju u tom smeru ...
Da li je nesto tako moguce uklopiti u 400e P.S. Vokal bih snimao mikrofonom RODE NT2A Hvala unapred i VELIKE pohvale za celokupan forum ... puno toga sam naucio ovde! |
Re: Preamp do 400e ??
Behringer Ultragain mic 2200 dva kanala- oko 100 evra
Focusrite trackmaster jedan kanal, ali full voice procesor sa EQ i dinamikom- nesto ispod 300 evra Javi se sa pm Ivanu pa pitaj konkretno za cene. |
Nema na cemu. Nadam se da sam ti pomogao.
Imao sam prilike da cujem FR, a posedovao sam Ultragain i mog ti reci da u toj klasi tesko moze, a da bude bolje. DBX mini pre nije los, ali on se vise ne proizvodi, pa ne nzma da li bi mogao da ga nabavis... |
... izvini sto sam dosadan ... ali samo josh jedno pitanje
koja je sledeca cifra i koja sprava da se za nju reci da dobro radi posao ... znaci nikakav high end ... ali nesto da nije bash dno dna :D Hvala josh jednom |
E, tu vec pocinje lov u mutnom.
Najsumnjivija klasa je ta od 500 do 1000 evra. Ima tu razni SPL-ova, TLA-ova, Presonusa, Focusrite-ova... Nemam pojma... Ja sam za varijantu ili skupo ili jeftino. I jedno i drugo ima dobrih razloga. Realno od 1000 evra pocinje da se situacija malo definise. Tu su ti UA, Avalon... Ima tu jos ljudi da ne ispadne da namecem samo svoje misljenje. Realno i sa ovim sto sam ti rekao mozes jako lepo da radis i to da te ne bude sramota. |
Mozda DBX 376.. lampa, kompresor, deesser, AD konverter, oko 650€.
http://www.musik-schmidt.de/osc-schm...es/DBX_376.jpg |
Da. To je isti preamp kao u DBX mini, samo ja ne mogu cudom da se nacudim ceni.
Proverio sam i tu je negde cena, ali sam ja prosle godine imao cenu od nesto ispod 500 evra za njega...:confused: |
To je prilicno lose... meni!!! Doduse, ne znam u poredjenju sa ostalim pomenutim spravama iznad... Nego, nemam vremena sad da pogledam, ako se nekome zuri da uzme ovog DBX-a, nek' pogleda Halo Oglase, pre 2 nedelje ili 3 ga je neki baja prodavao za manje od 300 evra!
Uzmite oglase, tj. idite na www.halooglasi.co.yu Pozdrav... |
Quote:
DBX kao firma ima sjajne sprave, ali one su i skupe, naravno, a za preamp u tom rasponu cena ( odgovaram momku koji je postavio thread ), ja bih uvek kupio polovan preamp koji je kao nov kostao mnogo vise... Sad, zvisi ko moze i zeli da se cima sa uvozom ili shvercom iz inostranstva... Pozdrav...;) |
Quote:
Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 06:21 PM. |