![]() |
Ljudi, Gledajte Ovo!!!
Ovo je jedna od trenutno najemitovanijih grupa na VIVA kanalu!!! Kliknite na levi prozor na sajtu i pogledajte spot... Ja sam bio u Shoku... i dalje sam.:o
http://www.beepworld.de/members94/sa...rouptekkan.htm |
Re: Ljudi, Gledajte Ovo!!!
Hehehe...
Za ove je Djole djogani Piiter Gebrijel i Frenk Zapa odjednom... :rotfl: Imao sam ja prolse godine na festivalu isto jednu slicnu atrakciju. upravo preturam po arhivi da nadjem verziju koju sam vratio na preradu i ako nadjem, dobijate exkluzivno... :) |
nisam video spot, ali me cudi da pratis vivu.. to je odavno postala televizija za decu..
|
1 Attachment(s)
|
Quote:
Ne pratim Vivu, pratim neka desavanja na evropskoj sceni... Prijatelj iz Nemacke me je zvao i, takodje u shoku, potvrdio da je ovo jedna od najpopularnijih melodija za mobilne u Nemackoj... sve vise i vise... a kritike su, kao, to je nesto novo, neobicno, sirovo... do jaja!!! Ovo mu dodje kao ono iz Zabavnika... Verovali ili ne...:confused: |
Quote:
|
Quote:
hahahaha...Sta je bre ovo???Hahahah...Gde ovo da nadjem??Daj celu pesmu :D:D Ladno "hate me now"...Covece,okaci celu pesmu...Hahahah..Ne verujem.. |
Quote:
|
Hehehe... :)
To je grupa "Povratak Zmaja"... Momci su od onih "sto volu Brus Lija, nose bele caRape i zive za fajt" :D Dosli da se prijave za festival, doneli snimak, a direktori odlepili! I hoce da ih puste i hoce da ih puste i uprkos svom mom zalaganju, da to ne ide, ipak je islo, ali sam uspeo da isteram da prodje bez "brat Sholeta" i "primi moje saucesce". Mada na kraju nije tako bilo lose, jer su svi crkli od smeha :) Bila je malo frka jer smo se bojali da ne zaseru nesto jer se uzivo peva, pa su imali i extra tonsku probu dan pre ostalih... Sta da vam pricam... Kad cujete i sami :D |
ih sunce ti j....!
|
All times are GMT +1. The time now is 10:34 AM. |