![]() |
Soft Kompresor i eq
Evo jedno pitanjce .
Koji softverski kompresor i eq najbolje zvuce ? Znam da je glupo pitanje ali radim na mnogo jadnim zvucnicima tako da nemogu bas mnogo sam da procenim tako da bi svko misljenje bilo dobrodoslo . E sad , ono sto je meni na umu je nesto iz asortimana Waves-a , PSP-a , Kjaerhus-a , WaveArts-a ili nekog slicnog highend-a . Stim sto pod "najbolje zvuce" mislim na kvalitet rezultata koji se njima mogu postici . I jos jedna stvar , molim vas bez UAD i Powercore pluginova jel nemam ni jedne ni druge niti cu ih imati skorije , samo vst soft . Hvala ! |
Re: Soft Kompresor i eq
Imas Urs, celu seriju ekvilajzera,onad TriTone HydraTone,pa Waves, ima jedan vrlo interesantan eq. al je mnogo zahtevan Line eq. I impulsni Waves Q clone.
Sve to jako dobro radi pa se igraj malo! |
Ok , a preporuka za neki kompresor
? |
BT Compressor FA770, kao emulacija cevnog kompresor.Vrlo jednostavan za upotrebu i lepo radi.PSP VintageWarmer malo zahtevniji ali isto lep!
Za pocetak pa probaj! |
Meni se svidja i PSP mastering kompresor
|
Što se kompresora tiče, onaj od Kjaerhausa je odličan, ali meni se sviđa i Blockfish... Ekvilajzer - probaj NyquistEq
Sva tri plugina su besplatni... |
meni lipo radi onaj zeleni kompresor od sonalksisa. :da:
|
sta se kompresora tice od free pluginova apsolutno je najbolji blockfish od digitalfishphones, i kjaerhusovi freebieji su dobri,... dzaba eq... pa ja mislim da je dobar nweq od wwaym.
a ako trazis ove kupovne predlazem sonalksis sv315 compressor, psp vintagewarmer, waves renaisance vox, waves L2 i L3, elemental audio finis, nomad factory blue tubes bundle, nomad factory analog signature series,... sonalksis sv517 eq, waves linear phase eq,... takodje kjaerhusovi pluginovi |
Eq : URS, Hydratone, Eqium
Comp : Rcomp i Sonalksis |
PSP Wintage Warmer bas lepo "napuni" zvuk.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:14 PM. |