![]() |
cubase sx3 do ludila
prokleti cubase svakim danom me sve vise nervira i sve vise ne mogu da radim ni u jednom drugom programu, cak i nuendo ne volim :rotfl:
kad ukljucim neki instrumenat ili mikser ili bilo sta slicno, glavni(radni) prozor mi sa full screana prebaci na prozor ( smanji ga) pomagajte ljudi |
Re: cubase sx3 do ludila
predji na ableton ;)
|
Quote:
ali salu na stranu, to ti je Cubase... voli ga ili ga mrzi, isto ti je, cim otvoris jos jedan prozor, aranzman vise nije celom prozoru, nego se lepo vrati odakle je i posao, u ekran pre maksimiziranja. Najbolje bi ustvari bilo da kupis dva (ili jos bolje tri) lcd monitora, ili jedan veliki od jedno 25 inca (widescreen naravno) pa ces moci da ko sto su geniji iz Steinberga zamislili. Ipak, Cubase je profesionalan program, a ne tu neka igracka, a i Nuendo, ko ima da da 1000 evra za program, sta mu je jedan veliki ili 3 mala monitora od 250 evra. Sitnica...:shock: Naravno, koliko god ovo zadnje bilo zezanje, u njoj ima istine. Po meni raditi u Cubase-u i Nuendu u rezoluciji ispod 1280x1024 je cist mazohizam, a i u njoj je blago potezanje kad krene ozbiljniji mix sa vise efekata i sintisajzera. |
Quote:
|
1280x1024 minimum. I jos sam namontirao neku drndavu 15icu da mi daje mixer i analajzer od RME-a.. inace NEMA nade... 2 x 1280x1024 je veeec veoma pristojno
|
A šta kažete na 2 puta po 1440x990! :D
|
Quote:
|
Sta je potrebno(osim jos jednog monitora:) )da se spoje dva monitora?
Nisam to nikad pokusavao,a imam u planu...jel moze neko ukratko? |
Quote:
|
Quote:
Ja ne znam kako bi sa manje od 17"(1280x1024)... |
All times are GMT +1. The time now is 11:05 PM. |