![]() |
Sony oxford inflator VS Waldorf D coder
Moram da napisem da u zivotu nisam probao nesto bolje. Ova dva plugina rasturaju.
Max je svojevremeno pisao o tome ali niko ne slusa. Waldorf chorus je nesto bozanstveno i promenljiv je, stoga je dosta bolji od uadovog Dimesion D. Inflator je carobni stapic. prosto neverovatno Sandro, pa zar je moguce da ti koji imas poco nisi probao ove stvari a po meni najvrednije na powercore:confused: |
Re: Sony oxford inflator VS Waldorf D coder
Ivane za sta koristis Inflator,moze li par rijeci o njemu,ako ti nije mrsko;)
|
Inflator se koristi u masteringu . u pitanju je fantastican loudness koji ne radi bas kao klasican maximizer. Kod inflatora dobijas "dynamic range",jacinu snimka bez ikakve promene u zvucnoj slici. Tako da ako snimak iz projekta ispadne -15.-16db sa inflatorom mozes napakovati i do -11 RMS power bez ikakvog izoblicenja,promene i slicno.. Ma plugin je caroban stapic
http://www.sonyoxford.co.uk/pub/plug...lator-150w.jpg |
Quote:
cek, a koju verziju softwarea ti koristis?! ja san proba oba plugina (svojevremeno) i sa starom verzijom softwarea bi ih moga koristit, ali radije koristin novu verziju sa kojon mogu otvorit recimo tubifex. sa limiterima neman bas problema. iman onaj od uada i timeworksov za pulsar i meni to radi skroz lipo. naravno ako san prethodno sa kompresorima napravi sve kako treba, onda limiter samo skupi 'smece' za kompresorom i za to mi inflator nije neophodan. ma inace mi je gomilanje (nepotrebnega) softwarea pocelo ic na zivce. |
Quote:
|
E da, taj inflator je strava spravica. Uradio sam jedan master u Pro Tools (do sada radio u Wave Lab), koristio Inflator i odusevio se rezultatom, tako da se moze desiti vrlo lako da potpuno odje... Wave Lab za master......
|
zar ovo nije tema za DSP forum?
|
Quote:
|
A i Sony Oxfordi postoje i native za ProTools. Meni je inflator uvek previse duvao. Mnogo mi se vise svidja Sony Oxford Limiter, probaj njega... Bolji limiter nisam jos cuo.
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:49 PM. |