![]() |
Lexicon mx200
http://www.thomann.de/prodbilder/180403.jpg
LEXICON MX200, stereo effect processor with Lexicon-typicalsound quality, 2 diffrent int. processors ( diffrentoparations! ), 24-Bit converter, VST Plug-In architecturewith USB interface, MIDI interface, tap-delay bottom,legendary Lexicon algorythm like: halls, chambers, plates,delays, chorus, flanger, tremolo, rotary, etc., dbxdynamic-algorythm, 2 simultaneous useable effects indiffrent stereo and mono configurations, analog anddigital In and Outputs, 19"/1HE optional: foot switch for bypass and tap-delay Da li je neko probao ovo? |
Re: Lexicon mx200
Nista posebno ,cak ispod proseka.....za Live (klub ili manja svirka) odlican , za studio jok!!!! TC M ONE daleko bolji....pa za 200e koliko kosta ni od babe ne bi dobio vise :) .....
|
Ja probao onaj skuplji model... mpx500 i toliko me odusevio da nedavno mpx550 nisam hteo ni da povezujem...
Jebi ga, izgleda da ne postoji jeftin a dobar Lexicon... Do nedavno su ti jeftiniji Lexicon-i i mogli da zavrse posao dok nije bio IR 1, impulsi, DSP reverbi... Sad je malo drugacije... Naravno, ne kazem da hardware ne valja... na protiv! Ali samo ako nije niskobudzetan... |
@idekius
Ako nisi imao priliku probati TC M-ONE XL - probaj ?to prije! Mislim da Danci nisu napravili dobar posao samo u oblasti monitoringa, nego i sa procesingom! Ja bolji reverb u toj klasi cijena nisam čuo! Za 550EUR dobije? ne?to ?to "mo?e proći" u studiju, a ako ga ponese? live ima pjevačica i saksofonista da ti skakuću od sreće! (Provjereno u na svojoj ko?i!) |
Quote:
software nece moci da zameni sav hard, pogotovo kada se radi o sabiranju i mic preampima, vrhunskim kompresorima... LEX 550 (za te pare) je strahovito dobar, M ONE takodje, pa cak i YAMAHA REV 500, koji me je prijatno iznenadio. U mom slucaju soft - reverbi ne mogu da zavrse posao, jer imam jako mnogo hardverskih sintova i semplera, koje drzim u "live" MIDI mixu, pa mi za njih treba solidan reverb, to se ne moze resiti (prekticno) sa soft reverbima, zbog izuzetno velikog broja AD/DA in/outova i tretiranja "spoljnih" instrumenata soft reverbima, trazilo bi specijalnu konfiguraciju, teoretski mogucu, ali prakticno veoma tesko izvedivu. Sto se "dobrog, a jeftinog" LEXa tice ima jedan, model PCM 91 (relativno jeftin) koji je FANTASTICAN, bar sto se samih reverba tice (najjeftiniji model sa 2 "LEXI CHIPa") U toj kategoriji, moze da se poredi sa 300 ili cak 480 (samo reverbi) Pozdrav, Srecno, zdravo, i bericetno!!! |
All times are GMT +1. The time now is 01:17 AM. |