![]() |
Sun Flower 2005
Pesma koja osvojila nagradu publike na festivalu "Sun Flower 2005" dozivela je i svoju prvu obradu sto svedoci o kvalitetu same pesme :da:
http://rapidshare.de/files/8217110/Srpkinja.mp3.html |
Re: Oggy @ Vozd
:banghead::banghead::banghead:
Puce bruka... Ovako se ni Seve nije brukala... KAKO SI SE DOMOGAO MATRICE I OTKUD TI IDEJA ZA OVAKVU PSINU?!?!?! Za ostatak: Snimak koji slusate nije grupa Vozd, vec je to ta pesma malo "doradjena", a glavni i odgovorni je doticni vampir koji ce verovatno uskoro imati posetu interventne jedinice Zandarmerije... p.s. Ni u originalnojh verziji pesma ni text nisu moji, vec samo aranzman. :):):) |
Kako sam se domogao matrice?
Bio je to jednan hrabri diverzantski upad u stanicu Zandarmerije, samo da bih splenio zeljeni materijal :twisted: |
1 Attachment(s)
"Da li je to bio kraj muka naseg malog Cire?"...
Stvar je resena... :D |
Tacnije bile bi reshene, da nisam u celiju usvercovao lap-top :da:
|
Da....
Prvo idu lap-topovi, pa lap-popovi, a u zatvoru su, jeli i lopovi uobicajena pojava... :) |
Vi niste normalni...
Vi ste Ludi!!! :cool: :cool: :cool: Quote:
|
ne seri da su je narodnjaci vec obradili.... :banghead:
|
Quote:
Idekius, jesi li stvarno ti na ovim slikama, u vrijeme "otpora?kih aktivnosti" ili je photo trik?! :o p.s. Ono sa "popovima, topovima i lopovima" (u mom potpisu) je bio citat poznatog srpskog komediografa i dramaturga B. Nu?ića i stavio sam taj navod jer mi se pod jedan rima svidja, a pod dva odgovara na?oj zbilji na globalnom planu i ne odnosi se ni na koju vjeru posebno. Pretpostavljao sam da to neće biti shvaćeno. |
hehe..gledao sam ovog zarobljenika;) neku vece svira bas gitaru na BK TV.
|
All times are GMT +1. The time now is 08:54 PM. |