![]() |
Korg M1
Bok! Imam Korg M1 i pokvario mi se slot koji prima Ram karticu, a trebo bi promijeniti bateriju u klavijaturi. Dal postoji mogućnost da spojim M1 na kompjuter i tako na hard disk prenesem zvukove i tada zamijenim bateriju? Ako je moguće da li znate kako i pomoću kojeg programa? Unaprijed zahvaljujem!!!!:banghead:
|
Re: Korg M1
da. preko midi porta.
|
Ubodes klavijaturu u struju,promenis bateriju,pa tek onda iskljucis.Sva mudrologija je u tome.Tako ces sacuvati zvukove.
Poz. :D |
A mozes i da uradis midi dump u npr Cubase koji ga snima kao sys-ex
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Nisam to nikad radio, ali bi trebalo da snima sys-ex na midi kanalu, najnormalnije, kao sto snima i ostale midi naredbe, samo treba iskljuciti sys-ex filter u podesavanjima programa. Znaci midi dump sa klavijature, midi rec u cubaseu, i to je to
|
Dečki puno vam hvala na savjetima! Fakat sam se već zabrinuo ?ta ću s klavijaturom, i bilo bi mi ?ao izgubit zvukove jer su stvarno odlični (uzimajući u obzir ?ta M1 pru?a). Statusband jesi ti siguran u takav način zamjene baterije jer da se ne desi da "zasvijetlim" tijekom toga? :hyper:
|
Quote:
|
Quote:
E moj prijatelju, taman se ja poveselio da mi je mukama kraj kad mi reče da bi svejedno mogo izgubit zvukove. jel ima? ideju gdje bi to mogo pouzdano provjerit ( neki site ili sl.?) jer ne znam nikog ko svira M1 da bi ga mogo pitat?:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: |
Ako ništa drugo, ti lepo uzmi svesku napiši velikim slovima M1 i prepisuj farbe i položaje unutar.. U najgoru ruku, imaćeš 200 programa i 100 kombinaicija da ispišeš, a iskreno sumnjam da ti je više od 50% ispunjeno ;)
|
All times are GMT +1. The time now is 03:23 AM. |