![]() |
Instalacija VST i VSTi?
Mora li se svaki put kod instalacije Atmosfere,Stylus-a i Trylogi-ja instalirati i librey nanovo?
Jeli moguce insatalirati samo dll na vec postojeci librey? Pokusavao sam i nista,nemoze ga naci.Postoji li kakva caka?:( I jedno pitanje za VST Plugine....jeli moguce samo prekopirati dll-ove u folder VstPlugin,da se ne instaliraju nanovo,npr..jednom kad ih instaliras napraviti kopiju Vstplugin foldera i kasnije kad se reinstalira sistem,samo prekopirati taj folder? |
Re: Instalacija VST i VSTi?
Pa nije valjda da niko sa ovim nije imao problema i da vam nije mrsko kod svake reinstalacije instalirati one velike vsti?
Mozda je vama glupost,ali ja uvijek sve ispocetka:( |
Ja sam ovo i ranije primetio kod spectrasonicovih vsti-a (i ne samo kod njih već i kod skoro svih EAST WEST-ovih izdanja) i zato na hard disku na kome mi stoje VST-data ne dr?im njihove Librarye, već ih instaliram na C disk, prilikom same instalacije.
Ali meni to nije problem jer na hddu na kojem mi stoje library (120.Gb) svakako mi je manjak prostora, a uskoro mi sti?e jo? terabajt vsta. ;) Na tom disku samo 'e mi stajati oni Library koje ne moram svaki put ponovno instalirati. |
Postoji program koji se zove spectramove, i on ti omugucava da menjas lokaciju .dat fajla
|
Ako ti ista znaci, meni je to uspelo na MacOS X, sa Trilogy i Atmosphere - Stylus nije uspeo.
|
hm..nece i nece:( Od ovoliko instrumenata samo se Spectrasonicovi prave glupi...jedini nacin je bio sve ispocetka i miran sam do sledece reinstalacije sistema...hvala vam na pokusaju,ali meni ta carolija nije uspjela.
|
Quote:
prije instalacije promjeni ime folderu sa bazom recimo umisto stylus data stavi stylus data1. sad kreni sa normanom instalacijom. kad ti setup krene instalirat bazu, samo izvadi cd i zaustavi instalaciju. sad izbrisi novokreirani folder stylus data a onom starom stylus data1 samo skini jedinicu, da ostane staylus data. eto, ustedi si nekoliko sati nepotrebne instalacije. :da: bdv: trik mozes koristit kod instalacija virtual gitarista, granda i sl. |
Hvala Sandrob...gdje si prije bio.;)
|
All times are GMT +1. The time now is 05:45 PM. |