Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Eden v. Trace Elliot (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=12570)

Diogen 04-10-2005 06:19 PM

Eden v. Trace Elliot

U "procesu" sam kupovine novog Bas pojacala i imam dilemu -
Eden :mase: ili Trace :hyper: .

Ko zna, neka kaze naglas...

P.S.
Naravno, da nije combo.

idekius 04-10-2005 06:30 PM

Re: Eden v. Trace Elliot

Neznam o kojim modelima razmisljas, ali generalno... ja bih Eden ...

-Yoweeza- 04-10-2005 06:38 PM

pa o chemu ti razmishljash choveche.... jeste da imam trace elliot ali mislim da se te stvari ne porede! Zavisi o kojim se modelima radi ali eden je...... klasa iznad!

Diogen 04-10-2005 07:54 PM

Sorry.

Eden NEMEZIS 320, a trace je nezanm koji (ima ga ARTIST, BG)

Oggy 04-10-2005 08:07 PM

Pa taj Nemezis bi trebao da je bas kombo...
I njega imaju u Artistu.
U svakom slucaju uvek pre Eden nego Trace, jer neko ti lepo rece, barem klasa razlike.

zvincic 04-10-2005 08:08 PM

nemesis je economy klasa edena koliko sam ja shvatio

Diogen 04-10-2005 08:11 PM

Nemezis ima i kombo i rek varijanta.
U svakom slucaju, dilema je resena :da: .

Hvala svima :rotfl: .

Oggy 04-10-2005 08:24 PM

Najbolje bi resio svoju dilemu da isprobas i jedno i drugo sa svojom gitarom, pa da napravis odluku. Ja sam na taj nacin izmedju Edena WT550 Traveler i Galien Kruegera 400RB izabrao ovog drugog i to bez puno dileme.
E, sad tu vec nije u pitanju ni kvalitet ni firma, vec stvar ukusa.
Eden je definitivno odlican, ali ima tu make up foru da ulepsava stvari vise nego sto one to stvarno jesu, a ja volim da cujem instrument onakav kakav jeste.
Trace je tu naravno sampion (po pitanju sminkanja), ali vec pomenuh da nije u istoj klasi ni sa jedinim ni sa drugim navedenim pojacalom. Eventualno Trace kutija 4x10. Ona zaista nije losa, ali opet nije u klasi sa recimo Hartke kutijama.

Ako tvoja svirka naginje nekom agresivnijem, rokerskijem zvuku, onda bi mozda trebalo da razmislis o Ampegu.

zvincic 04-10-2005 08:27 PM

A EBS?

HD350 je solidno pojacalce, vise mi se svidja od skupljeg fafnera.

Diogen 04-10-2005 09:12 PM

Da razresim dilemu..

Ne sviram gitaru ili bas ili bilo sta drugo...
Ja sam bedni iznajmljivac binske opreme :cool: , a svi basisti, iole ozbiljniji, vrte glavom kad vide Fender Rumble 100W combo (ko je bio na svirci u NS Tajmu cuo ga je), pa rekoh da malo unapredim situaciju...
A zasto Eden odnosno Trace... Pa, njih mi najvise i traze, izdrzljivi su (!!!???) za puno cimanja i, na kraju, mogu da ih kupim ovde u NS za relativno male pare (cena/kvalitet).

All times are GMT +1. The time now is 04:45 PM.