![]() |
Dva nova podforuma
Sa zadovoljstvom vas obavestavamo da su otvorena dva podforuma -
Keyboards & Synthesizers (sve vezano za klavijature, module i sintisajzere - moderator je clusterchord) i Gitarska Produkcija (ako vam treba pomoc oko snimanja ili miksanja gitare, ako ste nasli odlicno setovanje za pojacalo... - moderator je Dushan_S). |
Re: Dva nova podforuma
sve najbolje zelim novim kolegama ;)
|
hvala momci. tek sam sad vidio obavijest..:) :) :)
|
Bravo!
|
:guitar: ..Bravo,ovo za gitaru mi se posebno svidja.
|
Cestitke pravim znalcima:)
|
Gitara rulz! :guitar: :mase: :bounce2: :hyper: :beer:
|
Pa ovaaaaaj...hvala (valjda to treba da ka?em po?to sam ovako svratio na forum otvorio ovu temu da vidim koji su to novi podforumi i saznao da sam moderator, suprise, suprise) :o :)
...Mada koliko vidim ja sam i dalje "senior member"..? I moram priznati da ovo mo?e postati malo komplikovano, taj gitarski podforum je u okviru produkcije, ako se kasnije uka?e potreba za podforumom za gitaru kao instrument, onda će gitara biti razdvojena na dva foruma kao mali podforumi. Tj, da li bi bilo logičnije da su napravljeni odmah podforumi "Gitara" i "Klavijature i sintisajzeri" gde bi objedinjeno bilo sve ?to se tiče te dve teme? |
Quote:
Ili da se i podforum "Gitara" prebaci u "Instrumente i ..." i da se napravi jos koji podforum u okviru produkcije, npr. "Vokal". I naravno cestitke novim Moderatorima. |
Ja sam za to da se gitare i klavijature stave u posebnu sobu , jer ionako ima dovoljeno tema i zasluzuju sobu , sto se vokala kao pod sobe u produkciji , mislim da nema potrebe , jer to je preodukcija i ovako i onako , koga interesuje nek pita ......
Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 05:10 PM. |