![]() |
Savjeti za dobar mix (znanja nikad dosta)
Znanja i informacija nikad dosta. Evo shaljem u Word formatu opshirnija uputstva za pocetnike:mrgreen: ili zanaprednije:cool: zednih kojekakvih korisnih informacija (...ili za one koji su u skoli umjesto engleskog ucili ruski i njemacki). Uzivajte!;) ... (Nadam se da su ovi dokumenti otisli, nesto mi je sumnjivo u vezi attachmenta.:confused:)
|
Re: Savjeti za dobar mix (znanja nikad dosta)
Izgleda nisi uspeo :( ,probaj ponovo.
|
Ne znam kako da posaljem, u attachmentu mi ne dozvoljava veci fajl od 19,5 kB :banghead:,a to je jedna recenica u Wordu. Moji su fajlovi od 25-45 kB... pomagajte:(, novi sam na forumu i ne znam jos sve cake, a imam zaista korisnih informacija.
|
Koliko ti toga imas? :o
Prvo sto mi pada napamet(ako imas puno toga) je da otvoris, recimo nalog na http://inbox.com (2Gb prostora free) :hyper: i da mejlom to okacis tamo. |
Hoce li to? :hyper:
|
4 Attachment(s)
Nadam se da ce sada bit u redu. Ma trebalo je samo prebacit u text format.:banghead: Ne zamjerite.
P.S. Ove tekstove nisam ja izmislio, to su cinjenice (razni strani casopisi i web).:) Pozdrav. |
Hvala!
Nesto od toga ce mi sigurno koristiti. ;) |
bravo, frankopanko. :)
super si. :da: |
Hvala, bit ce toga josh ponesto. I kako sam rekao prije nisam to ja izmislio, samo se, uglavnom, drzim tih pravila ( to ti je ko Deset Bozjih zapovijedi).:da:
Novi sam na forumu, ali kako sam primjetio svi zele znat tocno u cifru kako podesit parametre na tom i tom pluginu, ali ako ih nemate ovo ce vam pomoc da se snadjete na bilo kakvoj opremi (hardver ili plugin), jer je univerzalno.:) Pozdrav. |
Svaka cast za ovo .. dosta korisno;)
|
All times are GMT +1. The time now is 06:26 AM. |