![]() |
Bob Katz & D.Gibson
dodjoh u posed njihovih dela - B.Katz - Mastering audio i D.Gibson - the art of mixingu, naravno u pdf formatu. Da ne bi dolazio u granice pravila o pirateriji, kome treba nek mi baci mail i dobice link zauzvrat... host sam ja, nema virusa i sl.. :p
|
Re: Bob Katz & D.Gibson
btw, jel imo neko neke koristi od citanja ta dva dela? svi ih hvale, a mene mrzi da krenem da ih citam u elektronskoj formi.. zanima me dal stvarno ispunjavaju obecanja iz predgovora...
|
Te dve knjige su staro stivo i mozda najbolja literatura koja se pojavila.
Ranije je na forumu pisano dosta o njima. |
Quote:
nego, ima li netko 'art of recording'? mislin da se tako zove ili nekako slicno? |
Ovaj, jedno izvinjenje svima koji su se javili, ovo nece ici tako lako, posto su knjige skupa teske oko 140mb, a meni je riknuo moj provajder, tako da ako neko ima brz link u BG, rado cu mu dati CD i uputstvo za moj nalog za hosting... ili neko iz Bg zeli disk pun tutorijala, licno cu narezati i dostaviti na nekom mini okupljanju ...
sorry jos jednom, do pre tri dana imao sam 256/256k na raspolaganju al ode u vrazju mater cela mreza u firmi... |
Obe knjige mogu da se nađu na filesh@ring mre?ama, bez ikakvih problema, čisto da pomenem, ako se neko bavi ovim sportom, a nije mu palo na pamet da potra?i.
|
A jel ima zainteresovanih da se skupimo i odstampamo ih i podelimo troskove ? Ja ima obe knjige, citao sam ih donekle ali citanje sa ekrana je stvarno zamorno...
|
zainteresovan
reci cifru |
Quote:
|
ja ne znam
anybody? |
All times are GMT +1. The time now is 07:34 PM. |