![]() |
zasto moram dva puta da se logujem ?
Da li i ostali imaju ovaj problem ?
Takodje ne dobijam nikakva obavestenja da sam dobio poruke na svoj e mail , ali je to verovatno zbog toga sto se u stvari sve jo stavlja na mesto pa neke stvari jos ne funkcionisu .... Prebacite sobu za moderatore na dno .... da ne privlaci ovoliko paznje Samo moj predlog Pozdrav |
Re: zasto moram dva puta da se logujem ?
Ako misliš na logovanje preko sajta i foruma, to je bag koji trenutno rešavamo...
Za email notifikaciju moraš izabrati ne samo Subscription nego i Email Notification... Sobu za moderatore vide samo moderatori :D |
dodao bih za setovanje profila:
quick links > edit profile > setovanje opcija dodao bih za moderatore: u dnu, sa desne strane imate link "Mod", to je moderatorski panel, pa se ulogujte tamo. Jos jedna stvar: za jednostavni edit koji rade moderatori, postupak je sledeci: Thread Tools > pa birajte opcije. I ovo: da bi videli nove poruke od poslednje posete: Quick Links > New Posts Pozdrav |
ma i mene stalno voza tamo vamo.
pogledan poruku, izadjen a on mi poovo javlja da iman novu poruku iako je procitana. slicno mi se dogadja sa topicima. procitan ga, a kad slijedi put udjen on je opet 'crven' iako niko nista nije u medjuvremenu pisa. zbunjen sam. onaj tip foruma nije ima voliko opcija ali je bi humaniji... ko stari atari. :) |
Quote:
|
Quote:
|
probajte da kliknete na "New Posts" link na vrhu strane...
to uglavnom sredjuje stvar... |
All times are GMT +1. The time now is 06:04 PM. |