![]() |
PreAmp Impulsi
Gdje se koriste impulsi preamp-a i kako se koriste???
|
Nije valjda da ih niko ne koristi?
|
SIr, ili pristine Space, ili sta-vec, stavis na insert kanala, i na npr SIRu namestis wet koliko ti treba, a dry iskljucis. Ja najcesce satavljam takve impulse na pocetku lanca (posle gate-a,ako ga ima, a pre EQ-a, compres) jer oni ti samo daju specificnu boju nekog uredjaja, mada, probaj, moze se staviti i na kraju, ako ne radi neke drasticne stvari. Moj omiljeni impuls tog tipa je La-2A (nije preamp, ali nema veze), radi na vokalu, pa cak i na bassu do J***
|
Re: PreAmp Impulsi
Pokusaj sa Vocengo Boogex-om, izuzetna emulacija pojacala, u koje mozes ucitati i svoje impulse iz pojacala. Ako ti trebaju impulsi, ja ih imam prilicno(oko 20-tak) pa ih mogu negde uploadovati ako ti trebaju..:D
|
Stvarno su ti dobri ...?
Ja se predao kritikama raznih likova koji ga popljuvase uzduz i popreko pa ga nisam ni probao ...... mozda ipak probam Pozdrav |
Quote:
|
|
Quote:
|
Sandro... kol'ko si ti lood :)
Izvinjavam se na offtopic-u, ali upravo sam primetio Sandrov avtar :-) Inace, lik sa tvog avtara se zvao, ili se zove, Alija Sirotanovic i bio je valjda neki uspesni brigadir na radnim akcijama :-) |
Quote:
btw...kliknes na free pa secekas odbrojavanje... |
All times are GMT +1. The time now is 11:45 AM. |