Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   JAMIROQUAI Live....Utisci ? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11672)

acaradio 21-06-2005 11:36 PM

JAMIROQUAI Live....Utisci ?

Evo me direktno sa koncerta, izasao pre pola sata (prednost rada na BG Sajmu :))....zasto sam odmah potrcao da se javim ? Pa valjda zato sto je koncert bio IZVANREDAN 8)
Hala 1 ce uvek biti akusticka katastrofa, ali su zato momci otprasili mnogo dobro !!!!!

Altek 22-06-2005 12:22 AM

Dosao, video, odskakao svoje, nagledao se sisica , dobio upozorenje od devojke .... sada je 01:15 a ja jos euforican......

Mislim.....sta reci??????? :D

OFF 22-06-2005 12:40 AM

Za sisice 9+, a koncert.... ja ocekivao vise.

Arthur 22-06-2005 12:46 AM

ja nisam ocekivao vise. taman ovoliko. zvuk se popravljao vremenom, ali varirao od pesme do pesme... mnogo mi se dopala atmosfera,kad ceo sajam peva "...na-na-naaa, si'z dzast a kozmik grlll...".. odlicno odsvirano, stvarno majstorski. Zvuk skoro blizu vrha sto se iz te sale dosad moglo cuti... a sisice... eh... sto nisam neki svaler... :wink:

OFF 22-06-2005 12:55 AM

Ma, dobro su oni to otprasili, ali sam ocekivao malo nastupa, koreografije, spektakla, pa bar 2 video bima, pa i malo visu binu, pa da ne ulazim opet pola sata na koncert.......(Se*em - izvinite, pun Mesec :twisted: )

p.s. Ima li ko spisak opreme koju su koristili, ja ne uspevam da nadjem?

alektom 22-06-2005 10:04 AM

Otprasili su dobro, valjda.. obzirom da je zvuk bio takav da ovaj skakutac nije pevao, ne bih znao ni koju pesmu sviraju.......
A tek kad je basista dobio solo deonicu.... izgleda da nije to onaj isti basista sa prva dva albuma.....
Sta da kazem, odlicno sam se proveo na pocetku i kraju koncerta kada je svirao Leftfield, iako Jamira obozavam. Ipak daleko ispod mojih favorita zasad Moloka sa Exita pre neku godinu, Metallice, Anastasije u SC, Gotan Projecta.....
Naravno, hala je uzas za svirku, samo ne znam odakle im takva ingeniozna ideja da se tu svira takav koncert???

Tiki the Boyler 22-06-2005 03:00 PM

Pa sta onda da kazu Sarajlije za Skenderiju!

zao mi je sto nisam bio :cry:

p.s. Jeste drugi basista! Zender je postao suvise dobar za njih!

perpetuum 22-06-2005 05:27 PM

Quote:

Originally Posted by Tiki the Boyler
Pa sta onda da kazu Sarajlije za Skenderiju!

:cry:

Moraca u Podgorici je ipak najgora!!!
Mislim da je Vertec odradio maksimum sto je mogao,puno sub-a,malo basa(po mom ukusu(ja sam basista),pa bas gitara nije izlazila konkretno).Odlicna svirka,dobra masa.
Definitivno bi na otvorenom vise ljudi padalo u nesvest zbog zvuka,a manje zbog vrucine i nedostatke vazduha.

OFF 22-06-2005 06:33 PM

Eeeeee, kad se setim Stinga u Budimpesti, napolju, pred 500 hiljada ljudi...... :) Slusam, i kazem drugu - da mi da ovo neko, da uradim mix sa koncerta, samo uzmem lenjir, reglere na '0' i kraj!

perpetuum 22-06-2005 07:08 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
Eeeeee, kad se setim Stinga u Budimpesti, napolju, pred 500 hiljada ljudi...... :) Slusam, i kazem drugu - da mi da ovo neko, da uradim mix sa koncerta, samo uzmem lenjir, reglere na '0' i kraj!

Sting je bio DO JAJA!!!Savrseno.Dal' si primetio da su koristili akusticke paravane za skoro sve?

All times are GMT +1. The time now is 01:27 PM.