![]() |
Izdati knjigu
Ljudi, stvarno bi trebalo izdati knjigu! Ne kao prepis tema sa foruma, vec planski napisanu knjigu. Nesto kao enciklopedija snimanja i obrade zvika. Steta bi bilo ne ovekoveciti ovakvu koncentraciju profesionalaca! Trebalo bi raspodeliti zaduzenja ko sta i o chemu pise i stvar bi prilicno brzo bila gotova, a to bi ujedno bilo i najjace delo tog tipa koje se moze naci u domacim prodavnicama i shire...
|
Sla?em se .
|
Vazi, ali da forumasi iz Nisa budu lektori 8)
|
Prijedlog je odlican!
Tko to zeli napraviti, pitanje je sad?! |
ili ko ima vremena...
|
Ne bih da kvarim zabavu, ali mislim da je to najblaze receno - neizvodljivo.
Iz mnogo razloga. |
Re: Izdati knjigu
Quote:
BRAVO!!! Takodje sam imao slicnu ideju..knjiga koja ce biti jedna celina sa svim bitnim informacijama o kojima ovde diskutujemo...ispala bi strasna stvar.. Znaci sve vezano za muziku...od izbora opreme do malih tajni i finalnog proizvoda.....mislim da nije neki veliki zalogaj..treba vremena i zivaca ali moze da uspe i napravi "karijeru" 1,2...dela...sto da ne.. Stampa nije problem i to mozda mogu ja da sredim... |
Otvorio bi se veliki posao...
Isplativ? Nisam siguran... Ovaj forum je zlato. |
Ideja je fenomenalna...Malo je knjiga uradjeno na "nasem" jeziku i ja sam ubijedjen da bi to bio pun pogodak..a sumnjam da se ne bi isplatila kad je novac u pitanju...mnogo je nas na ovom forumu zeljno znanja i zato mozgonje.. :wink: samo naprijed.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:16 PM. |