![]() |
RMX
Na RMX tabli izaberem neki groove ali u midi editoru (key editoru) se ne ?uje loop,
ve? su samo razvrstani posebni elementi bubnja pa moram da upisujem notu po notu. :oops: Ne mogu da provalim koju opciju treba da pritisnem na RMX-ovoj tabli, da bi zvuk i?ao sa punim lopom?! (mrzi me da upisujem notu po notu, kad ionako fino zvu?i). |
Groove Menu. To o cemu ti pricas je Slice menu.
|
Kada izaberes lup, sa leve strane imas jedan deo gde pisi "drag this midi file"...klikni na ime lupa (ispod tog natpisa) i prevuci u projekat...napravice se midi kanal koji treba da "uperis" u RMX...
bolje pogledaj one tutorijale koji se dobijaju na prvom DVD-u...mnogo je lepse tu objasnjeno... |
Quote:
Thank You :-) P.S. Podrazumeva se da RMX sa takvim koriscenjem loop-a treba da ostane u slice modu? |
Quote:
|
O... kako opaaaasna stvar!!! To sam no?enjem midija i kori??enjem u slice modu je haos!
|
Bog da pozivi Pureta za ovo... stvarno mnogo jaka fora, a nije mi uopste pala na pamet...
Tek sa ovim je RMX strava drum modul, a mogucnosti su ogromne! |
:? A kako ste pre toga uop?te koristili Stylus? Iz groove menija, pa jednu notu u midiju? Mislim, u slice-ovanju i jeste cela fora kod njega, ina?e i ne bi bio ne?to specijalno zanimljiv, ispalo bi kao najobi?nija zbirka loop-ova koje bi mogli i ovako sa nekim alatom da stretch-ujete. :) Ovako ga mo?ete ba? svirati kao instrument, i svaki loop ru?no prilagoditi, uraditi prelaze, varijaciju na glavni pattern i sli?no.
|
Quote:
|
E vidi?, meni se tako?e dopao Stormdrum, izgledao mi je zgodan kada se uka?e potreba za ve? pomalo ofarbanim bubnjem, ima interesantnih nogu i dobo?a. Ali onda sam sa u?asom shvatio :shock: da nigde nisu programirane "choke" grupe, tj, closed hat nigde ne zatvara open hat, ?to bi zna?ilo da sve treba ru?no u kontaktu da doradim za svaki komplet koji ?elim da koristim... I tu se negde zavr?ilo moje dru?enje sa Stormdrumom, ?teta :(
|
All times are GMT +1. The time now is 08:52 PM. |