![]() |
Kako da spojim vise .....
100 godina radim u svakakvim Cubaseima i Nu(j)endima, ali ne znam jednu prostu foru:
Kako da spojim 2 ili vise midi kanala u jedan, a bez da radim Copy-Paste nota iz Key editora u Key editor. Nekad mi zatreba da npr. elementi bubnja koji su na vise kanala budu u jednom, a mora da postoji neka prosta fora...... |
Re: Kako da spojim vise .....
Quote:
povuces u aranzeru kanal koji hoces kopirati preko kanala na koji hoces kopirati i samo zalijepis (sa glue funkcijom). :) cesto ovo radim dok kucam bubanj preko klavijature....prvo kick i snare ukucam....pa cinele....onda doradjujem ;) |
Nemoj mi reci da je tako prosto :banghead:
Hvala |
Quote:
ono, ne vidis sumu od stabla :wink: zato postoji rumski :D |
To si u pravu zvincic, ali ja jos uvek ne mogu da cujem farbe sa moje Yamahe so3 u SX-u... :D
Kad ce meni da se kaze samo... :? |
Imas dobrih knjiga za Cubase u Sremskoj ( mislim ) 6 , 1. sprat ( nisam sasvim siguran ) . Imam 3 od 4 do sad izdate , ako ti treba preporuka .
|
Quote:
U principu; povezes midi out sa zvucne , na midi in od s03, u Sx-u dodelis na midi kanalu out (Kako ti se vec zove- zbog zvucne) , utaknes Yamahu u mixer i to je to. Jos je lepo da u Midi Device Manageru nadjes tvoju spravu, dodelis joj out, pa ti lepo na kanalu pise YAMAHA S03. Ima jos par detalja, ali tako mora da proradi |
Ma smorio sam se jel u SX nema moje Yamahe u patch list...nema je ni na netu a ja ne znam rucno to da namestim., :oops:
Poslacu ti na pp ceo problem da ne zamaram druge sa glupostima...ali uradio sam sve sto si rekao jos ranije ali ne radi... :twisted: |
Re: Kako da spojim vise .....
Quote:
|
Ne, ne znam zasto, ali navikao sam na key editor i tu sve radim. Zatrebaju nekad list i logic editori, ali u drum se nikad nisam ni udubio ... Ima li on neke velike prednosti?
|
All times are GMT +1. The time now is 06:29 PM. |