![]() |
Sille - Flaying
|
:oops: Naziv pesme je u stvari "Flying".Inace ovo je sveze uradjena stvar,ustvari to je kostur stvari, tek sledi sminkanje, tako da su sve sugestije(na prvom mestu) dobrodosle kao i komentari i kritike.
|
E, sad, aj budi pametan, pa reci da bude konstruktivno, a da ne bude "spustanje"...
Odnosi: Tih loop, preglasan synth pad, preglasan dist (onaj sto se sporadicno pojavljuje) Izbor samplova: Prilicno los. Loop iz Reasona (cini mi se da jeste, iako nisam bas najbolji poznavaoc Reason-a), potpuno sirov... Dist koji se sporadicno pojavljuje je toliko los da cak uvek na prvom tonu zafercera na istom mestu kad ode u onu polu-foniju. Tematski: Deluje OK ta motorika u basu, harmonija nije bas inventivna i slusali smo je milion puta u slicnim muzickim ostvarenjima. Dobar momenat je kad udje hammond, ali onaj preglasan dist loseg zvuka to pokvari. "Gitara" koja potom sledi ne bi bila losa da je stvarno svirana. Tematski stvarno nije to lose do samog kraja kada se pojavljuje neka tema niotkuda i ne kaze nista. Moraces malkice vise da se potrudis i ulozis prave stvaralacke napore da bi to stvarno "zazvucalo". Copy-paste je zgodna opcija, ali vodi ka neinventivnosti i padu kvaliteta muzike. Generalno fali malo vise "svirke", ali posto kazes da je u pocetnoj fazi, ne bih prenagljivao sa zakljuchcima. Nemoj da te ovaj post obeshrabri jer sam zaista imao najbolju nameru, a i narav mi je malo zajebana, pa vazim za glavnog "pljuvaca". Retko ko dobije kompliment od mene, ali to ne znaci da je jako lose, vec je meni u prirodi da od ljudi ocekujem vise nego sto oni misle da mogu u tom momentu da pruze. Pozdrav! |
E, da...!
Nemoj, majke ti vise 7,5 mb fajl Svakako je u pitanju mp3 i svakako se to cuje, pa mislim da je razumno da to bude na 160, cisto da nije na 128, tesko ce ti ko skidati sa dial- up vezom. |
Ouuuh!Izvinjavam se, "digao" sam pogresan fajl,sutra cu to ispraviti.
Inace sto se kritika tice Quote:
Quote:
Hvala na komentaru. |
Ma ja sam u fazonu da ti sve kazem. Mislim da drugacije ne bi bilo nikakve koristi od toga, ako bih lagao ili uljuljkivao nekoga. Jedino malo pokusam da biram reci da istog tog ne bi demoralisao. Pohvalno je vec to sto si uopste ista uradio i svestan svog ne velikog iskustva, pristao na to da te neko kritikuje. Ono za FL se cuje da je neki half-program koji nije mnogo kvalitetan, samo sto ja ne koristim FL uopste, a Reason samo kada neko donese nesto u njemu, ali samo dok to ne prebacim u SX, pa sam zato i pogresio u proceni. Da se vratim na rad... Bolje je uraditi nesto, nego ne uraditi nista. Ako si dovoljno pametan, znaces da iskoristis svo to "pljuvanje" u svoju korist i unapredices sebe kao muzicara. Mene uvek vise interesuje sta ne valja, jer ono sto valja je svakako dobro i time se vodim kada me neko pita za misljenje, tj. uvek odgovaram onako kako bih voleo da neko odgovori meni. Samo ti radi, a znanje i iskustvo ce doci usput.
Pozdrav! |
Sille otprilike isti komentar kao i Oggyjev stim da moras puno raditi na slusanju muzike
Oggy FL veruj mi nije uopste za potcenjivanje, audio engine mu je prava carolija a ono sto on pruza za elektroniku retko koji brat moze da ispostuje :) |
Quote:
Pozdrav. |
Sorry nisam bio konkretniji, mislio sam vise na tehnicke detalje u muzici koju slusas i da ih dalje iskoristis u svojoj kreativnosti. Ovo nije nimalo lagano ali vremenom ces skontati tj. trebalo bi, naravno u zavisnosti od kolicine vremena koju trosis za rad, da dodje samo od sebe.
|
OK,hvala na savetu.
|
All times are GMT +1. The time now is 07:56 PM. |