![]() |
-=How to make a noise=-
"How to make a noise" je knjiga koja opisuje tehnike programiranja sintetizovanih zvukova i pokriva na 116 strana:
* subtractive synthesis * FM * additive synthesis * wave sequencing, i * sample based synthesis. Knjiga je freebookware :) , a za 10$ dobijate knjigu u visokoj rezoluciji i 200 patch-eva tj. farbi kako bi ste usdedeli vreme u programiranju zvukova. Samo za one koji zele da dublje udju u synth programing :wink: http://www.noisesculpture.com/ |
ja taman krenuo da citam post sa odusevljenjem kad shvatim da znam autora :)
|
Pa ne hvali? se poznanstvima sa poznavaocima programiranja synthova i sound designer-ima? :wink:
Pozovi ?oveka da bude slede?i gost foruma :D :lol: |
Odakle znas Simon Cann-a?
|
uu do jaja...
samo ce mi rikne toner od tolkog shtampanja.. ne volim na kompu da citam :roll: |
Quote:
Simon napisao knjigu sa Klaus P. Rauschom (s kojim sam jos bolji ;) )... |
Quote:
|
Pozdravi ga :wave: i zahvali mu se na ooooodlicnoj knjizi, i da ovo definitivno ide na print :D
... |
Poslo sam podatke za link za skidanje, jel se patchevi moraju naruciti postom ili se mogu isto negde skinuti?
|
@puRe ,e Jan probao sam demo WusikStation-a odusevio se.Zvuk je mnogo dobar (super Pad-ovi i sekvence).Podseca malo na Juno seriju ili se meni cini jer se mesecima ne skidam sa 106-ce :).Jedini problem je sto guta memoriju i sound je mozda previse "wide" razmes. Kakvi izrazi WOW <
btway odlican sajt.Gde si nabavio Neuron-a u lucky mf..????? |
All times are GMT +1. The time now is 10:03 PM. |