Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   brisnje vst instruments trake u nuendu? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10701)

SandRob 05-03-2005 08:03 AM

brisnje vst instruments trake u nuendu?

jebate, ovo mi ni jasno, a prvi put san primjeti. :?

izbacin vst instrument (f11) iz aranzmana ali i dalje u trakama ostane njegova traka koju neznan izbrisat?! :oops: ... i sad san napokon otkri da se radi tih neizbrisanih traka u mixeru pojavljuju oni fantomski 'synth' kanali. :?: :?

zmaj 05-03-2005 10:09 AM

Meni se ovo ne desava... :? Kada iskljucim VST (na F11) on nestane u mixeru,kada ga ponovo ukljucim on se pojavi na kraju mixera... :roll:

puRe 05-03-2005 10:23 AM

Quote:

Originally Posted by zmaj
Meni se ovo ne desava... :? Kada iskljucim VST (na F11) on nestane u mixeru,kada ga ponovo ukljucim on se pojavi na kraju mixera... :roll:

takodje......

koja je verzija Nuenda? da li je slucaj sa svi VST-ima?

lesha 05-03-2005 01:46 PM

imam jedno polovicno resenje, koje mi pomaze da sakrijem nepotrebne kanale u battery 2.0...
ne znam za nuendo, ali u cubase-u imas opciju "hide channels set to 'can hide'", a prvo oznacis taj kanal kao "can hide"....

SandRob 05-03-2005 01:57 PM

Quote:

Originally Posted by lesha
imam jedno polovicno resenje, koje mi pomaze da sakrijem nepotrebne kanale u battery 2.0...
ne znam za nuendo, ali u cubase-u imas opciju "hide channels set to 'can hide'", a prvo oznacis taj kanal kao "can hide"....

ma to je poznato, ali im je i ta funkcija skroz bugovita. pokusaj izbacit neki instrument iz aranzmana, narocito ako nije zadnji u nizu, pa ces vidit sto ce ti napravit od kanala. sakrit ce ti otkriveno, a otkrit sakriveno.

ma sx i nuendo su totalna sranja od programa, ali smo se na njih navikli, pa... jebiga :cry: totalno krivi koncept, narocito koncept vst instrumenta :!:

lesha 05-03-2005 02:15 PM

Quote:

Originally Posted by SandRob
ma to je poznato, ali im je i ta funkcija skroz bugovita. pokusaj izbacit neki instrument iz aranzmana, narocito ako nije zadnji u nizu, pa ces vidit sto ce ti napravit od kanala. sakrit ce ti otkriveno, a otkrit sakriveno.

ne znam, do sada nisam imao sa tim problema...

Eon 05-03-2005 02:41 PM

Bolji je Ableton Live

Inace to sam i ja primetio da je nemoguce ali sta je tu je navikne se covek na svakakve gluposti

lesha 05-03-2005 02:51 PM

i ja bih presao na live samo kad bi ubacili pdc...
sorry za off topic..

Shady 05-03-2005 04:19 PM

Quote:

ma sx i nuendo su totalna sranja od programa, ali smo se na njih navikli, pa... jebiga :cry: totalno krivi koncept, narocito koncept vst instrumenta :!:

Probaj Sonar 4! :wink:

SandRob 05-03-2005 05:41 PM

Quote:

Originally Posted by Shady
Quote:

Probaj Sonar 4! :wink:

ma vst instrument je svugdi isto koncipiran, samo sto se nadan da su drugi programi manje bugoviti, jer ovi steinberg je nevjerojatan... a opet ima neke mogucnosti koje niko drugi nema :?

to san vec nigdi pisa, ali po meni vst instrumenti ne bi trebali imat svoje vst outs, nego bi trebalo stvar organizirat tako da ti u mixeru kreiras kanale po zelji, pa da onda iz vst instrumenta routhas u kreirane kanale. na taj naci bi u mixeru ima tocno kanala koliko koristis (nebi ih trebalo sakrivat, niti bi ih falilo) i moga bi iz vise vst instrumenata routhat direktno u jedan kanal.

recimo, otvoris battery, ucitas drum kit, kreiras u mixeru kanale (ko sto kreiras audio kanale) 'kick, snare, hat, crash...' i onda kliknes desnin misen na cell od baterija, na sto ti se izlistaju saaamo kanali koje si kreira i routhas di hoces.
e to bi bi posal, a ne da se moramo ovako patit. :wink:

All times are GMT +1. The time now is 02:30 PM.