![]() |
Budva, Skale
Oce neko da konkurishe?
|
dal si looooooooood! :D
|
shto?
|
Mi vec primljeni...
Ostalo jos samo da se tekst zavrsi i ulazimo u studio. (Yeeeaaahh!) Jel ide jos ko? |
Quote:
|
Quote:
I kako je to primljana kompozicija koja nema tekst?! @Boskovic Dokle je otvoren konkurs, gde se salje? |
A mislio sam da ste me bolje upoznali nakon mojih postova.Duboko sam razocaran :lol:
Ma nemam jos 7000 evra viska za Skale ili nesto manje za Budvu. Ja bih bio srecan kada bi jos neafirmisani izvodjaci razbili te iluzije u vezi festivala,da mogu biti primljeni ako imaju dobru pesmu.Dzabe trositi energiju i na kraju se razocarati.A onda zaplakati sto od tuge sto od smeha kada vidite ko sve ucestvuje i sa kakvim pesmama. Dokaz koliko ljudi je jos u iluziji je sto bude prijavljeno i po vise od 500 kompozicija! Strasno! A ovo sto sam rekao da tekst nije jos zavrsen...to je ziva istina... Za ovu Beoviziju recimo jedan od izvodjaca (koji je i prosao dalje) mi pre oko mesec dana prica da je u guzvi,da zavrsavaju pesmu u studiju.Ja pitam kako to,pa zar nije istekao rok za prijavljivanje ? A on kaze Psssssst 8) Isto to i za jednu od proslih Beovizija,recimo grupa Beat Street snima u studiju (kod Fute i Marine) uveliko nakon roka za prijavljivanje. Secate se,tada je i Marina Perazic nastupila sa pesmom "Seks bez dodira" takodje "zasluzeno" i takodje tekst je pisala buduca Maja Milos. |
Dobro, jel ta tvoja pesma prosla ili nije?!
Prvo kazes - jeste. A onda kazes - ja bih bio srecan kada bi jos neafirmisani izvodjaci razbili te iluzije u vezi festivala... :roll: |
Quote:
poenta je da nema sansi da su ortaku primili pesmu, a da ona nije ni bila snimljena (cak ni demo)..... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:55 AM. |