![]() |
HOLOGRAM
Novi sam ovde na forumu (o kojem sam ?uo sve najbolje) pa ?u re?i par rije?i o svom bandu ...
Splitska grupa Hologram postoji 2 godine , sviramo malo ?e??i rock , i uz repertoar sastavljen uglavnom od pjesama grupa Whitesnake , Deep Purple , Van Halen , Toto , Extreme , Uriah Heep , Bon Jovi i mnogih drugih , sviramo i svoje autorske pjesme , imamo ih 19 komada , i uvijek ih ubacimo par ... Grupu ?ine : Branko Gra?o (Koplje) - bubnjevi , glavni i prate?i vokal Jo?ko Baki? - bass , klavijature , glavni i prate?i vokal Filip Medi? - klavijature , glavni i prate?i vokal Kli?kini? Domagoj - gitara , klavijature , glavni i prate?i vokal Darko Grubi?i? - gitara , bass , glavni i prate?i vokal Mo?da je zanimljivo re?i da je razlika izme?u najmla?eg i najstarijeg ?lana banda 25 godina ! Nije nas ubila neka ?iva koncertna aktivnost , u protekle 2 godine nastupali smo svega 10 puta , dijelom zbog obaveza u drugim bandovima (svi za ?ivot zara?ujemo sviraju?i po raznim bandovima i sa popularnim hrvatskim pjeva?ima) , a dijelom zbog nedostatka prostora za koncerte u ju?nim krajevima . Trenutno smo u fazi tra?enja izdava?a za na? "album" |
Dragi Davide! :D
Predlazem da poruku prebacis (ponovno napises) pod promociju radova, pa onda ako ces zeljeti das nam i link do tvojih stvari (moze i sa drugog foruma link ako radi). Anita |
Zna? ?ta , ovo mi je sve novo , logira sam se prije nekoliko dana i tek sam ve?eras na?a di se otvara novi topic , nemoj me sad odma ?init da se pribacujem , daj mi par dana da se malo uhodam u sve ovo . Reka san ti da sam ja jako spor u ovim kompjuterskim stvarima , ali prebaci?u , obe?ajem . A link sa onog drugog foruma ne radi , jer su bili kratki sa slobodnim prostorom , pa su mi obrisali link , ali su rekli da ?e stavit opet , ?im bude malo mjesta ...
Pozdravljam tebe i ostale ?lanove foruma :wink: |
Quote:
imam oko 500 mb prostora...i dosta bandwidtha ;) |
Quote:
DOBRODOSLICA :wink: |
Aj' dobaci?u ti ili poslat po Darku , unaprijed se zahvaljujem :wink:
|
Quote:
|
Dobrodosao :!:
secam se, ..... ja sam emotivno vezan za Deep Purple... cak i sad bi znao vecinu pesama da odsviram, koliko smo ih ranije svirali :D |
xxxx
|
A valjda ja patim od sindroma Petra Pana , to je glazba uz koju sam odrastao , pa sam jo? emocionalno vezan uz nju , dnas slu?am neke druge stvari , ali to nisam u stanju svirat , a ni pivat ... :D :wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:17 PM. |