Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Vlado Georgiev (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=105)
-   -   Ideja za pitanja?? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10589)

ridge 23-02-2005 09:41 PM

Ideja za pitanja??

Dal bi mogli zainteresovani odavde da upload-uju, pa recimo minut dva od svojih mix-eva (da ne davimo previse) pa da nam kazes svoje misljenje sta bi promenio, na sta vise paznje da obratimo, i sl. posto nas ima iz razlicitih muzickih pravaca pa mislim da bi bilo lakse za komunikaciju.
Naravno ako ti vreme i internet konekcija dozvoljavaju.

Pendula 24-02-2005 02:00 AM

mislim da nema smisla to raditi ... jer ce svako ovde staviti neki mp3 a ja licno nikako ne volim mp3 (necu pricati u tudje ime)
licno ni kad je mene neko zamolio da mu preslusam, uvek sam govorio da mi posalje cd sa materijalom, jer opcija preko neta mi se ne dopada (oduzima vreme, nije kvalitetno) tako da nemojte to tako raditi!
ako neko smatra da ima dovoljno kvalitetan zvuk, neka Vlado ostavi adresu na koju mozete da saljete materijal, pa covek moze onda i adekvatno da preslusa a i da vam odgovori adekvatno!

no nemojte se ljutiti ponavljam da je ovo moje mishljenje! :)

pOz

ridge 24-02-2005 02:59 AM

Da ne ulazimo u problematiku kvaliteta mp3-jeva, ali preko neta je ipak zgodnije, lakse, pristupacnije i bez preteranog maltretiranja Vlade (ili bilo koga drugog). Ipak treba imati na umu da covek ima i drugih obaveza, pitanje privatnosti i sl. A posto produkcija ipak zavisi od pesme do pesme, od zanra do zanra, mislim da bi bilo zanimljivije i mozda edukativnije videti kako bi neko sa mnogo vise iskustva prisao problematici druge vrste muzike od one kojom se inace bavi ili prosto pesmi koja je slicnog zanra ali drugog kompozitora, nego da nam kaze koji setup tacno koristi pa da svi to ponavljamo. Inace mislim da sve savete do kojih dodjemo u vezi produkcije treba vise upotrebljavati kao smernice nego kao pravila kojih se slepo treba drzati.

Pendula 24-02-2005 04:46 AM

slozio bih se sa tobom, u vezi sa vecinom shto si rekao, ali upravo zbog toga (vladinih obaveza, kvaliteta ...) zato savetujem da se salje postom!
zasto ? lakse mu je jer ce mu stici cd na adresu (studio, kuca ...) pa ne mora da se muci da downloaduje pesmu po pesmu (naravno da se ne bi ugrozila njegova privatnost savetujem da adresa ide preko private msg)
kad mu se posalje cd covek moze da preslusa sve shto ga zanima (jer svako od nas ima neki svoj nacin preslusavanja zvuka (u zavisnosti sta zeli da cuje). isto tako moze detaljnije da da savet. izbegao bi skidanje svega i svacega jer postoji gomila ljudi koja bi stavljala sve i svashta, dok bi preko slanja cd-a bila daleko ozbiljnija prica, jer neozbiljni ili fakeri (a ima ih jako puno ako se slazes) ne bi ni slali. i opet prica oko mp3 i wave ...
tako da ja sam opet za slanje cd-a (jer ovo sve govorim iz licnog iskustva. desavalo mi se to o cemu ti pricas! molili su me da ja skidam sa neta neke trackove da preslusam, a ja sam zamolio da mi posalju cd. sta se desilo ? naravno da nisu ni poslali (a ja sam bio vredan da skinem neki delic onako na kvarno, nije zvucalo ni na shta) tako da onaj ko stvarno zeli da cuje vladino misljenje poslace mu cd sa materijalom a ko nije taj sigurno nece) tako da usteda vremena je velika za njega a malo veca muka za onog ko salje (a mislim da tako to i treba da ide 8) )
(sad me bash interesuje shta ce gosn. vlado da kaze) 8)

pOz

vlado 24-02-2005 04:52 AM

Slazem se s Pendulom.

Studio "Barba"
Gospodara Vucica 18
11000 Beograd

pa nije valjda ovdje frka ostaviti adresu :)

p.s.MRZIM MP3!!!!

All times are GMT +1. The time now is 10:42 PM.