![]() |
BEST of VLADO....
Dobrodo?lica i od mene, Vlado!
Nazalost, nisam upucena u tvoju glazbu, stoga bi zamolila clanove ili tebe direktno da mi preporucis desetak (ili vise) svojih pjesama koje smatras svojim najboljim djelima... moze i sa raznih aspekata (npr. najbolje produkcijski, aranzmanski, kompozicijski ili sl.)...... a ja cu ih probati naci i negdje skinuti. Hvala p.s. Iskopirah ovo sa teme dobrodoslica da ne ostane moj upit zanemaren. :wink: |
Cao Anita
1.album "Navika" 2.album "Zena bez imena" Nazalost(u ovom slucaju tebi je ok)imas da skines svuda po netu. Smrt piratima po sistemu Jovanka Orleanka :)) pozz |
Ovdje ima jedna recenzija Vladinog zadnjeg albuma. Inace domace glazbene kriticare puno ne obozavam, jer uglavnom su obicni "mrgudi". Ali ova mi je sasvim ok.
http://www.netplugged.com/recenzija.asp?ID=103 |
Preporuka za Anitu
1. Put do srca tvog (Navika) 2. Lagala bi me (Mico i Marko); Vladova pjesma koju je radio za neke svoje rodjake, cini mi se. Nezapazeno proshla na Skalama prije 5-6 godina a VRH! je 3. Lazljiva (Navika); shteta shto vishe ne idesh u ovom fazonu Oko tih nezapazenih i kvalitetnih pjesama bi valjalo pokrenut poseban thread. |
Vlado...ukoliko nadjes vremena, poslusaj Anitine orkestracije. Neces pogrijesiti.
http://www.rumski.com/forum/viewtopi...sc&start=0 |
E ona "2-12-nocna-256" je vrhunska stvar!
|
Anita, poslusao, ultra-mega-giga sam prijtno iznenadjen. Stvarno ovdje ima divnog svijeta :))
Samo naprijed, mnogo si talentovana. Mislim da bi ti film(muzika)veoma dobro isao od ruke. Super, super... |
Ljudi, hvala! :D
BTW, nasla sam link (diviner ustvari) pa cu danas poslusati Vladine pjesme! Bas se veselim tome... |
Vlado je negdje spomenuo da se bori protiv piratstva! Zanima me na koji nacin se mozemo boriti protiv piratstva uopce? :!:
Sto se mene tice jedini nacin je OSVIJESTITI ljude da ne-kupnjom originalnog cd-a ustvari ONEMOGUCAVAJU glazbenika da na taj nacin ostvari neki uspijeh (prodajom cd-a) i tko zna, mozda ponekad ni ne izda 2 album radi lose prodaje prvog, npr. Ljudi ipak mnogo "pogresaka" rade iz cistog neznanja..... ne-razmisljanja, nesvjesnosti.... a onda tek radi indiferentnosti, nemara... Da li ima smisla direktno se obratiti ljudima u knjizici ili na samom cd-u (snimiti tekst ZAHVALE sto su kupili original i nesto jos pametnog reci..)? Vlado, sto si isprobao i sto daje/ne daje rezultat? |
jedini nacin borbe protiv piratstva je ponudit kvalitet i normalnu cijenu.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:28 PM. |