![]() |
Dobrodosao...
Ja cu ti pozeleti dobrodoslicu i zelju da budes stalni clan foruma sa kojim cemo moci svakodnevno diskutovati..naravno koliko ti vreme dozvoljava...
Kao i mnogi sa foruma rado slusam tvoje stvari a omiljena mi je Lazni ljudi...imao sam priliku da te slusam u Podgorici 2002 (valjda).. koncert na trgu.. i bilo je bas lepo..sve u svemu veliki pozdrav |
Hvala stari. :wink:
|
pozdrav i od mene.
ne slusam tvoju muziku, ali ne sumnjam da ce mnogi dobiti korisne savete sa tvoje strane. uostalom, svi smo ovde da bi ucili i pomagali se medjusobno.. sve najbolje i uzivaj na rumskom :wink: |
Lesha, vidi se po avataru da ne slusas moju muziku HAHAHA
puno pozz p.s.ali voli i Barba piju-viju malo :wink: |
Video sam da imas Fantom-a... :D Zasto bas on..a ne na prime Triton ili Motif..
|
Quote:
|
Takodje pozdrav za Vladu!
Zaista mi je drago sto ovde mogu da procitam njegove postove o produkciji i muzici uopste! |
jebenti, ja neznan tvoje pisme i nisan te nikad vidi (vidi san ti mixer ;)), ma san cu o tebi puno lipih rici, pa te mogu samo pozdravit i zazelit ti dobrodoslicu na forum i puno lipih pisama u obnovjenemu studiju. :)
|
Poz poz poz
nego radi preglednosti predlazem da svako pitanje bacate kao novi topic, a opet u istom svim dalje na istu temu razglabamo. p.s.imam i triton :) |
Dobrodo?lica i od mene. :D
Nazalost, niti ja nisam upucena u tvoju glazbu, stoga bi zamolila clanove ili tebe direktno da mi preporucis desetak (ili vise) svojih pjesama koje smatras svojim najboljim djelima... moze i sa raznih aspekata (npr. najbolje produkcijski, aranzmanski, kompozicijski ili sl.)...... a ja cu ih probati naci i negdje skinuti. Hvala! 8) |
All times are GMT +1. The time now is 10:48 PM. |