![]() |
Auralex....kako do njega?
Kako u Beogradu doci do nekog od Auralex-ovih ''sundjera'' , zidova itd....??? :?
|
mene isto zanima, ali za hrvatsku...
inace, ako se zelite slatko nasmijat, probajte otici na www.bhphoto.com i staviti u kosaricu par vecih stvari Auralex-a i onda izracunati shipping za hrvatsku :wink: zapravo...prije ovaj smajlic :( :( :( |
Da li ovo treba da znachi da ti i ja nikada necemo doci do Auralexa... :cry: ili ce se jos neko javiti na ovu temu i naci neko resenje koje bi nam odgovaralo .... :?
|
zvanicno nema distribucije. Jedino "ispod ruke", tipa: "drugaru ostalo kubni metar prazno u kombiju, a vraca se iz Deutchlanda"
Svi kazu da nemaju na lageru (kakva smo sra*** zemlja), ali mogli bi da porucite.... Generalno, lose stojimo sa Made In USA proizvodima. |
dr. ru postoji li nesto sto bi mogao biti ekvivalent [ bar u ideji...mislim na njihove maxwall...],nesto tako instant ... a da mozemo doci do toga :lol:
|
zar nije Tiki the Bojler pominjao da artist treba takvo sta da pocne da uvozi??
|
|
?ekaj malo to su najobi?nije spu?ve razli?ite granulacije i rezanja??? to sa spu?vom je plja?ka, dragi ljudi to je skupo meni se ?ini samo zato jer ne postoji velika potra?nja.. a i zgodno je za zadiviti klijente cijenom i bojom i logotipom.... ok, ako vam ide posao za?to ne :wink:
|
Quote:
|
LOL kad bi me zena videla da sam se pokrio cebetom i sviram...ahhahaha :D
|
All times are GMT +1. The time now is 09:17 PM. |