![]() |
pitanje u vezi snar-a...
meni uopshte nije jasno kako se postize da snar pri udarcu prikazuje peakove koji idu ka visim frekvencijama....nadam se da sam dobro objasnio sta me zanima :oops: ...nov sam....sta da radim :) ?
poZ |
nisam te bas shvatio :)
ali...zar je vazno sto pokazuje? bitno je kako zvuci! ne gledaj, SLUSAJ! |
Re: pitanje u vezi snar-a...
Quote:
|
huh..... ne razumem pitanje :oops:
nema veze... ici cemo od pocetka, pa cemo resavati, zato javi se :D |
Evo ...ajmo od pocetka verovatno cu ispasti glup :oops: ali me zanima...
na primer gledam ozbiljno ''odradjene'' pesme i vidim kako sve ''skace'' a pogotovo kad je snar u pitanju kao da ispuni ceo frekventni opseg pri udarcu...[mozda se nisam dobro izrazio ali ne znam kako drugachije da vam objasnim] ...ljudi shvatite da imate posla sa pochetnikom :lol: |
Mislis u Winampu il tako necemu???
|
mislim da te "razumem". :roll: :?
RealTime Envelope Filter Follower = npr. Lowpass filter koji se otvara u realnom vremenu trajanja zvuka snare-a A to ces postici tako sto ces automatizovati filter sa podesavanjem koje ti odgovara. Vrlo prosto u Cubase-u i Nuendu, mada je i u Fruty loops-u kaslje macka. :lol: Ja ovo jos nisam cuo u nijednoj pesmi !?!! U svakom slucaju bi bio zanimljiv efekat. |
pa svaki snare ti ide jako daleko... ja ga cesto secem negde oko 12.5 do 14khz (low pass), mada to je moj ukus...
|
da mislio sam na winamp ..ili tako nesto :) ...kvu kazes da ide jako daleko....e pa kod mene nece da ide jako daleko :) ...mozda koristim los sample [posto koristim sample]...dakle razumeli ste me... YES! :D
neki savet oko toga...neki kvalitetni sampl-ovi bubnjeva i gde da ih nabavim... |
I'am way off :lol:
izguglaj nesto ili probaj: http://samplesense.com/ naravno prvo se moras registrovati. |
All times are GMT +1. The time now is 03:32 PM. |