Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Galvanize Remix - Chemical Brothers (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10545)

alektom 19-02-2005 12:47 PM

Galvanize Remix - Chemical Brothers

Postavio sam remix Che. Brothersa sto sam radio za konkurs na AcidPlanet-u, pa me interesuje vase misljenje......

Pesma je uzipovana...

www.obrenovic.com/alektom/galvanize.zip

mirzaa 19-02-2005 02:13 PM

meni zvu?i odli?no. lijepo izbrejkano i ba? ok.

?to si koristio od softvera i opreme?

Starter* 19-02-2005 02:22 PM

Ovo je SUPER :!:

ProkDu 19-02-2005 04:42 PM

Da, da odlicno. Svidja mi se. Jazzy Break. Upright bass to.

alektom 19-02-2005 08:59 PM

Koristio sam kalasiku, koju uglavnom vecina korist: Reason rewire sa Cubaseom, uz Waves pluginove i Wave Lab za master. Na to sam navikao, verovatno ce neko reci da ima mnogo boljeg softwarea....
Naravno uz bogat izbor VST-ja....

Upright bas zvuci malkice praskavo, ali takvog sam ga i hteo.
Sta znam, pesma u originalu mi se nije bas nesto svidela. tako da je remix bio, da krenem pa da vidim gde ce sve to otici...

Da, AKG slusalice i Wharfedale 8.2 Pro monitori (rade fantasticno, mnogo mi se vise svidjaju od Alesisa aktivnog, zbog reskog zvuka koji daju...)

raspisao sam se..

alektom 23-02-2005 07:55 PM

Ne mogu da verujem da sam izmamio samo tri misljenja o pesmi. :shock:
Obicno ste mnogo izdasniji u kritikama (dobrim ali i losim)....

Hajde dajte malo masti na volju...

mirzaa 23-02-2005 08:59 PM

eh vidi? ja nisam uspio ni jedno. ajde ako ima? volje poslu?aj. topic je malo ni?e dolje. ti si u istom "fazonu" ko i ja (elektronika) pa ajde poslu?aj :wink:

alektom 24-02-2005 01:49 PM

Mirzaa, skinuo sam danas pesmu i evo upravo je slusam, ide na repeat....
Necu te hvaliti da ne bude, ja tebi-ti meni,,, :)
Par zamerki, u nekim trenutcima mi je potrebna nekakva promena u ritmu, malo blesaviji ritam, opet u drugom trenutku izleda da si bas zeleo da ritam ovako vozi celu pesmu, tako da ovo posmatraj kao krajnje subjektivno misljenje.
Definitivno trba da ubacis bolje instrumente u pesmu (iako si ove boje super uklopio), izgleda mi da si koristio Reason-ove boje, koje iskreno nisu nista posebno. Ako mozes nadji USB Ultra Focus, ima da preporodis pesmu.

mirzaa 24-02-2005 07:20 PM

hehe. treba? ?uti stvar u orginalu.
svi semplovi i zvukovi su od wagon christa.....bubanj je jedini moj...namjerno monoton i jednoli?an...aran?man u potpunosti moj.
reason nije ni prismrdio sa moje strane ?to ne mogu re?i za wagona jer znam da dosta radi u njemu.
hvala na slu?anju!

alektom 24-02-2005 08:04 PM

Onda si sve to uspeo super izvesti....
Reci mi kako se zove original, u stvari ako ga imas kuci baci mi ga na mail ili ga postavi negde da ga skinem, voleo bih da uporedim.
Sto se tice ritma, rekao sam ti, obzirom da si ga takvog hteo onda je OK, sada kada ponovo preslusam pesmu verovatno se tu i ne slozio neki blesav ritam, ovaj mu daje nekakvu dark atmosferu. :twisted:

All times are GMT +1. The time now is 12:46 PM.