![]() |
Blue Sky Monitoring
|
Ja sam ih slusao na kratko i nisam se nesto odusevio, neverujem da bih mogao da se zakunem u mix na njima
|
onako....ja sam ih isto slusao na okupljanju.....ne znam......za ovo sto ja radim bi koristili...posto se oni koriste kao referenca kod mixanja filmova (Lucas ih radi)...
|
meni su se izuzetno dopali. Zvuk je kompletan i ravan. Kada sam ih cuo, u prvih nekoliko sekundi sam pomislio da nista bolje od monitora ni ne postoji. Pogresio sam, naravno..... ali ne mnogo. Po meni su 9/10, i licno bi ih voleo u svom setu.
|
Quote:
Pitacu ga... Tip je radio zadnji album Grua na BM6 (A) i nije bio zadovoljan pa je uzeo Blue Sky koje mi je nahvalio do neba, a i meni se cini da su dobre po onome sto sam procitao... ipak, to treba cuti... |
Moj prijatelj je pazario Blue Sky i zamenio ih posle dve nedelje za Genelec 1030 koji su kako on kaze "za klasu bolji". Ja ih licno nisam slusao, pa ne mogu da kazem svoje misljenje.
|
"Sistemcic" je super. Jako lijepo radi. Samo je problem (kao i kod svakog monitoringa sa subom) smjestaj sistema. Prostorija mnogo utice na njih...
Mozda prije njihov Prodesk sistem. Mislim da je i cijena normalnija... Ali ako na ovu temu gledate kao kutak za mastanje, pridruzujem se :D |
All times are GMT +1. The time now is 11:03 PM. |