![]() |
NOVo::: od 15.10.2004
OD 15.10.2004 Forum menja izgled. Dobija 2 varijante: white i black. Svaki korisnik ce imati mogucnost da izabere podrazumevani stil.
OD 15.10.2004 Forum ugradjuje novu verziju engine-a i sa 2.0.6 prelazi na 2.0.10 sa ispravljenim bugovima, poboljsanim interface-om i brzim radom. |
Bravo :wink:
|
odlicno, svaka cast
|
:o hurry up! :hyper:
|
update na 2.0.10 je vec uradjen sinoc u celini :!:
|
:D :twisted:
|
Zakon!
|
Malo smo bili zapostavljeni u posljednje vrjeme,tako da se sad nadam da ce KERRY ipak pobjediti nad crnim silama kosmosa :lol: :wink:
SUUUUUUPPPPPERRRRR! |
lepo lepo ....
|
Quote:
:D |
WAH-WAH! 8)
|
Faza 1
Uspesno je zavrsena faza 1 do 15.10.2004.
Forum stabilno radi na novom engine-u 2.0.10, i ne samo to: Uradjena je white verzija novog skina...... Sada se radi na black verziji, na koju ste svi vi navikli u dosadasnjem radu Foruma. Novi skinovi su mnogo "laksi" od starog, te se brze ucitavaju dial-up konekcijom, sto nam svima mnogo znaci..... to je razlog za minimalizam u dizajnu, pored estetike naravno. |
ne shljaka dobro ovo... ;) sa firefoxom lose ucitava... a i drechavo bre :))
|
Dobicemo svi preplanuo ten od zracenja monitora 8)
|
sa mozillom je sve OK...
nije bljestav, samo je svetao.... bice da si se navikao na dark verziju... strpljenja malo, ide i black version, pa ce clanovi sami birati koji ce skin da upotrebljavaju za sebe. |
Vidim ima nas jos sa nesanicom :D
|
Veruj mi, sa Mozzilom ne shljaka dobru, tek kad spustim "fader" na pola pojavi se logo i forum... ;)
|
Ne znam ja koristim mozilu i nemam nikakvih problema
|
Sto ga bre brate obeli ovako?! :D
Super je! :wink: |
Svitli za popizdit. 8) ?to prije u?ini tu ?kuru verziju.
|
:shock: kako se ode izgasi letrika 8) :?:
|
:shock: :shock: :shock:
Vise mi se svidja tamniji skin. ?ini mi se da je pregledniji. Ako mo?e? ostavi i stari skin za birati. :lol: |
predivno...
mada ja cekam alternativni mracni skin 8) |
tamni/mracni/black/ili kako bi Splicani rekli "skuri" skin ce biti danas postavljen.
ruWhitemin 1.0 ispravka: promenjene ikonice za new i hot teme. ruBlackmin 1.0 postavka: 15.10.2004 |
ovi skin djeluje nevino a mi smo ipak mraaacni tipovi i opasni momci i cure. baaaaahgrhhhhhhhhhhh!!! :evil: :wink:
|
Ja glasam za tamniji skin..ovaj malo umara oci...ili malo vise... :D
|
Ja sam resio problem sa suncanim naocarima!!
|
Ja ipak ,uz duzno postovanje, vise volim onaj crni!
Emotivno me veze za moj prvi "Hmmmmmmm"! :roll: |
update::::::
stigao je i crni skin, koji je u osnovi modifikacija belog. Od sada svaki korisnik ima mogucnost da sam bira neki od ova 2 skina. To ce uciniti u svom "profilu". |
a mora li avatar imat bili okvir :oops: :?:
ni ovo doli 'odgovor' i 'nova tema' mi se ne dopada. ja bi to napisa sa ovima slovima ko sto je 'edit', 'quote'... drugo sve je za 5 8) |
A gde je "dugme" prikazi poruke od tvoje poslednje posete...to je komanda do kindera
|
Super je i ovaj crni skin, jedino mi fali sto nije pri vrhu ono 'pogledaj poruke od zadnjeg spajanja'.
|
Ja se nekako navikao na onaj stari skin :oops: :roll: i ovaj crni mi je nekako cudan :oops:
|
maadaaa :) ......posle 20-tak minuta na forumu malo sam se privikao :wink: :D
|
Quote:
za "odgovor" i "nova tema": jesi mislio da treba ici na engleski jezik, ili samo na drugi font slova? |
Quote:
komanda za postove je sada dole (ispod liste foruma)... |
uputstvo:
1. klik na "Profil" i izaberi jednu od 2 ponudjene teme. 2. klik na "Profil" i izaberi jezik. >>>> Kako Forum okuplja clanove iz "zemalja okruzenja", tako su sad postavljeni jezici: Bosanski, Hrvatski, Slovenacki, Makedonski, Srpski-cirilica i Srpski.<<<< |
nemoj mi samo stavit cirilicu, drugo sve kuri ;)
a bili okvir mi ne smeta na bilemu forumu, na crnemu bi moga bit crni ili da ga nema?! a ovo ispod mi isto ne smeta u bilemu forumu, ali na crnemu bi sve stavi bez slicica - obican font, moze onaj sto pise (na crnemu forumu) edit, quote... bdv. a ko je ancica secan? |
a jel moze malo veci font slova ... mnooogo je sitno ..
Zamisli ko koristi rezoluciju 1600x1200 ima da mu ispadnu oci :oops: |
Da se i ja pridruzim davanju konstruktivnih predloga.......mada je vise samo potvrda Sandrovog i Ivanovog predloga :wink:
Meni takodje nekako odskace ovaj beli okvir na avataru i kad bi font slova bio za nijansu veci |
All times are GMT +1. The time now is 12:33 PM. |