![]() |
Halion string edition
Koristi li iko ovo??
Ovo je medju prvim VSTima koje sam dobio kada sam poceo da prelazim na soft .. X puta sam istalirao i sve radi .. ali preseta nigde nema .. lepo se povuce VST i nikako nisam mogao da provalim gde su ti semplovi i kako da ih uvucem??znaci kao da ne radi... nesto sada gledam i pitam se u cemu fora .. ?? Zna li neko? |
Moras prvo u samom pluginu namestiti gde da trazi presete...desni klik pa onda Set Content folder ili tako nesto...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Meni radi dobro.Ja odem na LOAD INSTRUMENT i izaberem sta mi treba i pici.....pici...pici.....
Za njega je potreban dobar kontroler da bi mu mogao vadit dusu u protivnom sve je igra.Gledao sam tipa kako s njim radi.Ruke lete kao noge od pauka.Radio je na nekom kontroleru sa 88 tipki i tezine 26 kg,a ja tupan zaboravio o kom je modelu rijec. :oops: |
Radi savrseno...samo ga tretiraj kao sampler(kao da radis sa HALion-om).Znaci ides na load instrument(.fxp) i u vst plugins folderu gde je instaliran nacices folder PRESETS (ili nesto tako,ne znam napamet),izaberi preset i to je to...
Inace na ovom GEM-u kog sam pre par dana prodao(hammer,88 dirki) zvuci fenomenalno...dinamika je fenomenalna.Pozzz :wink: |
Quote:
Znaci Zmaje otisao GEM .. tako brzo .. :wink: |
[quote="Ivan"]
Quote:
|
Re: Halion string edition
Ima li neko predstavu gde mogu da skinem Halion 3, Fl Studio X, Reason, HipHop eJay???
HITNO MI TREBAJU TI PROGRAMI, izgubio sam diskove, a pokvario mi se HDD. MOLIM svakoga ko ima direktan link do download lokacije sa ispravnim programom da postavi link Hvala |
Re: Halion string edition
Na sajtovima proizvodjaca mozes skinuti demo verzije.
|
All times are GMT +1. The time now is 05:56 PM. |