![]() |
Windows SP2
Jel instalirao neko Windows Service Pack 2? Izgleda da nije bas srecno resen... Mnogi se zale na njega. Nekompatibilan je sa mnogim software-om. Ja ga licno nisam probao, ali za sada ga izgleda treba izbeci. Kao glavnu prednost mu navode integrisani FireWall, ali mislim da je za sada i ZoneAlarm vise nego dobar.
|
Ja sve te novotarije ostavljam da im prodje period testiranja i isprobavanja pa tek onda instaliram 8) Dojadilo mi je vise da zbog nekakvih bugova u ko zna kakvom programu moram kompletan sistem da "popravljam". Sad idem samo na sigurno i provereno :wink: 8)
|
|
ja sam u firmi imao problema samo kod legalnog Windows-a XP Home, na kome SP2 ne radi, tacnije ubije OS da ne moze da se podigne. uglavnom je obican shit. ima taj FireWall koji te non-stop smara i govori kako "your computer may be at risk", ko da ja to ne znam, s obzirom na svu ovu muziku... :)
|
Za CW-ovce!!!!
Ne instalirajte niposto SP2!!!! Ne radi za sada sa SFP-om! |
hvala na informaciji :)
|
Quote:
|
ja jos nisam ni intalirao 4.0 a necu ni SP2 dok se malo ne ustabili
|
Ja sam ga bas sinoc instalirao i za sad ne primjecujem nikakve anomalije!
Cak stavise sam jako zadovoljan ovim novim paketom. Na prvi pogled mi se cini da je firewall jako dobar u odnosu sa onim prijasnjim.Za sad to radi kako treba! |
Quote:
|
Sta znam!Za sad ne dobijam nikakve informacije o bilo kakvim upadima na moj comp.A firewall mi je ukljucen!Inace nisam bas neka pristalica firewalla,posto dosta skidam sa neta tako da me firewall ustvari malo usporava.Mada da budem iskren uopste se ne osjeca da je firewall ukljucen. :wink:
|
Quote:
|
Ja sam koristio sve operativne sisteme. XP se pokazao kao najbolji, barem za mene. Mozda to zavisi i od doticne verzije, mislim... da li je original.
|
Quote:
|
Meni je nekako Millenium bio nabolji.
A XP mi je nekako strogo SHpijunski OS.Sve sami shpijuni oko mene. Samo te neko provjerava,zaviruje tamo gdje netreba.Pa nisam ja TERRORISTA! |
Quote:
|
Quote:
|
ja govorin o dvojci za xp.
tascam je sjeba stvar. bas me zanima kako ce in trojka radit. |
Meni Giga studio radi izvrsno u XP! :D
BTW - stvarno sto je sa GS trojkom? Sluzbeno je izasla...... Gonzales...... gonzaleeeeeeeeees..... |
Quote:
|
Quote:
|
definicija :
flek-a je u kompjuterskom svetu inace izraz koji se odnosi na rasprostranjenu opciju velikog broja programa koji rade na svim racunarima po veoma niskim cenama :lol: |
All times are GMT +1. The time now is 05:50 PM. |