![]() |
CULTURE
Imam jedan problem.
Kako ga postavit da ga mogu koristit? Njegov dll sam iskopirao u VST Plugins,a data i DVD 1 i 2 na drugi disk. Kod pokretanja me je pitao gdje su mi fileovi koje koristi, i ja mu rekao. Prvi put se podize,ja ucitavam sound i kad sam ga pokusao svirat,on proizvodi neke lude frekvencije koje prestaju samo kad ga ugasim ili malo smanjim taj kanal u mixeru,al i dalje nema sounda koji sam ucitao. Pomagajte drugovi,hocu da se ubijem!!!! :( |
Devices -> Plugin information -> checkiraj Old host plugin behaviour pored culturea...
|
Idem probat!!!
Pure,LEGENDA SI!!!!! |
Opet isto :(
|
:shock: nemoguce.
daj malo bolje pogledaj ovo sto ti je purator reka. mora radit :? |
Radi, :oops:
Na krivi sam zakacio!!! :? Uf,sad idem popit pivu! :P :D A zasto nece bez toga? :) |
Quote:
|
Aha....... :idea:
|
Ljudi, novi problem u vezi Culture (sad u Logic-u):
Iskopirao .dll, iskopirao DVD1 i dijelom DVD2 (jer nisam imao mjesta). Kad sam ga prvi put upalio pitao me za lokaciju Culture Data. Do tada je sve bilo ok. E, kad hocu da ucitam layer ili multi (to valjda treba da se ucita, na onu malu ikonicu Open) i kad krenem da ucitam neki sa one lokacije, ne moze da ucita i kaze "Can't load ......., it is not a valid Layer (ili Multi)". Ne znam sto da radim! |
Quote:
2. Mo?da instalacija (?itaj crack) ne dozvoljava da se menja putanja. |
Htedoh pitati... :roll: :lol:
Odakle downloadujete ove velike stvari :?: |
Quote:
culture se, ko i vecina instrumenata, buni kod otvaranja ako nema baze. znaci, on nalazi bazu, samo nesto sa njom nije ok. |
Evo sad sam regularno iskopirao oba DVD-a, sve kako tamo pise i ponovo iskopirao .dll u VSTPlugins folder. Potpuno ista stvar mi se desava. Mada oni kazu da ne mora sav sadrzaj da se iskopira, samo ono sa cim hocu da radim. :?: :?: :?: ......... :!:
|
evo, bas gledan sto je meni kopirano...
ima niki .DS_Store file u istemu folderu di je culture.dll?!?! |
Ja na install disku imam prazni Culture Data, .dll, pdf broshure i "Problems in Nuendo 2". To nemam, a mozda mi ne valja ovaj .dll.
Za Puratora: - Radi li tebi ovo u Logicu? - Da li u EXS24 instrumenti mogu da se guraju direktno sa harda (kao u onoj varijanti Kontakta - DFD). Ovaj Scarbee je ludilo ali mi se mojih 512MB RAM-a napuni skroz kad ucitam program sa 12 layera. |
EXS24 je svira sa harda prije od kontakta.
|
A kako da to enable-iram, posto mi Scarbee ucitava oko minut i po i skroz zauzme RAM?
|
Quote:
|
:roll:
Ukapirao sam, ta opcija mi jeste aktivna ali izgleda on mora da ima nesto u RAM-u. P.S. Site ti je za medalju, tek sam ga sad vidio! :wink: |
Nesto mi nije u redu sa ovim Culture.dll file-om, ista stvar mi se desava i u Nuendo. Moze li neko da upload-uje "zdravi" Culture.dll file pa da probam?
Hvala! |
Ima li ko ljubazan da upladuje "Culture.dll" file ili mozda ima neki link za downloadovanje?
|
Culture.dll :roll:
|
Hvala ti puno Sandro, ali mi se ista situacija desava. Isto je i sa Nuendom. "Couldn't load ......... It is not a valid layer/multi". Ne znam da li moze da bude do DVD sadrzaja, mada ni jedan file ne moze da ucita, nije valjda to. :? :? :? :cry:
|
Quote:
Puratore! Odlican Flash filmic na tvom web site-u!! Izvrsno, tko je to radio - ti sam? Nekad sam se i sama bavila izradom animacija u flashu.... ali vec sam zaboravila... bas ti je lijepo ovo.. |
Hvala, hvala!
To je onako pola-pola...neke delove sam kupio kao template (osnovni 3d model onog objekta recimo) a ostalo sam radio... |
Quote:
Ja stvarno ne znam sto ces ti biti sa 30, 40 godina?!!!! Predsjednik drzave ...ili ne znam... Mislim, ne kazem to sad radi flash animacije... ali stvarno si ispred svog vremena i bas sam ugodno iznenadena. Lijepo je znati na vrijeme sto zelis tako da svoje dragocjeno zivotno vrijeme utrosis u ostvarenju tog nauma... i doista to i ostvaris... ja ti zelim svu srecu... i uopce niti najmanje ne sumnjam da ces biti velika faca u zrelim godinama. |
Prijatelj koji mi je dao Culture mi je sad javio da mi nije dao kompletnu instalaciju! :oops:
Pure, kako ti se cine BM6 i jesi li zadovoljan? |
Quote:
|
Quote:
|
Koliko je velika instalacija za Culture (bez DVD-eva! :P )?
|
Quote:
|
Znam ali ja imam samo taj .dll file, nemam nista drugo. Koliko je veliko to DRUGO? :?:
|
Quote:
|
Ma znam, imam te DVD-eve ali sa tom kombinacijom nece da ma radi tj. ne mogu da ucitam file-ove direktno iz DVD foldera. Vjerovatno postoje neki file-ovi koji predstavljaju layere i multi-e i preko kojih se to ucitava. E, ja TO nemam.
|
Quote:
http://www.jannemecek.net/temp/CultureData.rar |
Hvala ti puno, upravo to mi je bilo potrebno. :wink:
|
E sad kad ste se lepo izdogovarali ... :lol: jel ima neka dobra du?a koja ?e da po?alje na private msg ili mail ili icq, neki dobar audio (khm,khm) wa*ez community? :ninja:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:05 PM. |