![]() |
Trilogy,Stylus,Atmopshere..!!
Kao sto naslov kaze slusao sam neke demoe pa me zanima sta je tacno ovo, koliko im ainstrumenata...mislim sve...i gde moze da se nabavi... Pozdrav svima...
|
|
ahaaaaaaaaaaaaaa
dakle to je za to... :D
Znaci STRAVA...ima li neko ovo...??? Ja sma odusevljen kakva su vasa iskustva... |
Ma fenomenalno je... Sta drugo reci.
|
da da
Nego sta nego fenomenalno..kako ste vi nabavili kupili ...ili.. :twisted:
|
Ja sam kupio Atmosphere a ovo ostalo... :twisted:
|
Quote:
Pazi da je legalno! :twisted: |
ok..
Evo ovako ja ako kupim bilo sta od pomenutih stvari.. poslacu nekom pa vi razdelite kako hocete ili cu postaviti na.. pa vi .. :twisted:
Pozdrav svima... |
Re: ok..
Quote:
|
daaaaaa
Mislim da bi to bilo sjajno :D cim sta bude moglo stavite na skidanje imam brz net pa mogu da povucem nije problem ..Pozdrav
|
hi,
hmm neznam dali to moze neko da uploadira to su 5 cds ili? meni treba stylus :D pozdrav andrija |
Pa ako uplatite account na www.streamload.com mogu vam poslati sta vam treba preko njega.
Znaci samo zavrsite to i imacete sta vam treba. |
hi purator,
hmm ima li mozda neka druga opcija osim streamload? rado bi uplatio account ali momentalno treba mi svaki denar :D mogao bi ti da upload/naravno ako mozes, posle mi da skinemo to?? imas li vec vlp 120 i plp 120 dva novi vsti from ueberschall??? andrija :mrgreen: |
moze li se automatizovati spectrasonic jer kako vidim u CM-u ne moze..ima li iko iskustva
|
Quote:
|
pa to sam i mislio ali u Computer Muzys-u..kada odaberem assign midi controller to parameter....nemam nijedan parametar da oznacim na midi kontrolu
|
Quote:
|
hmmm ne znam to je jedino sto se manualno setuje...probacu jos malo da iskombinujem a reci mi Spectrasonic-s se moze automatizovati...jesi li ga automatizovao
|
Nisam probao :oops:
|
daj stari uzmi si wavestationa ili jd990,ako ne to bilo koji hardware ili software synth poput pro52,fm7(ionako svi imaju krekane!) i radi layere i ubacuj u wavelab i imat ?e? svoje originalne zvukove.ovo ionako koristi cijela europa i amerika-?to je tu originalno? ili u halion ubacuj zvukove s sample cda i ubacuj efekte i eksperimentiraj...
|
u pravu si sve je to ok napraviti svoj zvuk iskontrolisati svaki harmonik zasebno, sto ima i lose strane. To pitanje se postavlja programeru koji kreira iste sto je mnogo mukotrpan posao. Posto se sam naravno amaterski zanimam sa celom ovom pricom i pored toga studiram jebenu elektroniku koja trazi mnogo vremena lakse je uzeti neki preset ili jos bolje neki synth koji stvarno dobro svuci. Ne patim od novotarije
samo mislim da ovo vredi imati u kolekciji...... . |
Quote:
|
koji ne zvuci kao Minimoog :roll:
|
bolje da ne zvuci :roll:
|
hehe zvuci ili ne dobar je :roll:
|
dooobar, dooobar 8)
|
Quote:
|
:roll: :roll: :roll: :roll: :wink:
|
Quote:
btw: cestitam na 1000. postu |
Sve je to ok nego ko ce ovo u naslovu meni da sprzi :oops:
|
hmm ... jedino razocarenje je shto se nemoze automatizovati!
moze se automatizovati recimo sa nekim filterom ali sam program nemoze :? |
da davno ih imam. Nisu losi.
Meni vise odgovaraju neki semplovi akai-evi. |
Quote:
|
poshto jako puno prostora zauzimaju navedeni programi! a i nemoze se raditi automatizacija postoji jedno jako korisno resenje!
usemplovati programe i ubaciti ih u kontakt :wink: |
All times are GMT +1. The time now is 09:24 PM. |