![]() |
Brzi internet?
Postoji li neki nacin da skidam velike fajlove sa interneta.Posoji li neko mesto,internet kafe,internet klub,...gde je to moguce odraditi?kako vi skidate?
|
Kupi Skystar2 karticu pretplatis se na www.europeonline.com i imas download 2MB/s i surf+download do 768 kb/s
Tako ja lebdim :roll: |
I koliko sve to ukupno kosta?(kartica, dish, pretplata...)
|
ako imas satelitsku sa univerzalnim LNB-om onda te kosta kartica i godisnja pretplata 150 eura
|
Hmmmm, nije to lose...A taman sam se mislio da li da stavljam ISDN
|
ISDN ti je sranje u odnosu na ovo...zaboravih ti reci da za skidanje od 2MB ti ne treba modem tj.narucis fajl i imas ga samo da ti je komp ukljucen(stize preko satelita) a za onaj sporiji Download ti treba modem tj.dial up linija....imas ogranicenje za skidanje mesecno 1GB za 768kb/s i isto toliko za 2MB download(nezavisno ogranicenje jedno od drugoga)
|
Quote:
Sto se tice interneta, lepo bi bilo da imas i ISDN i sat link jer i sa sat linkom zahtev ide preko modema, sto znaci da ce to sa ISDN ipak da ti radi bolje. |
Znao sam da mora bit neka zvrcka! 1 GB. Spustis jedan ISO mjesecno i to je to. Bzvz.
|
Da ali za zvrcke postoje vece zvrcke..ovaj...mislim....pametnije zvrcke :wink:
|
Pretpostavio sam da imas neku "zvrcku" (Boskovic mi je pominjao :wink:)
, znam koliko skidas... Da li je zvcka komplikovana? (ozbiljno razmisljam da stavim to kuci, ali ako ne moze preko 1BG, odustajem) Ako je problem da mi javis preko foruma, mozes i preko maila, ili preko Boskovica. Hvala u svakom slucaju |
E Boskovicu sve preko tvojih ledja ali sta cemo mora na nekoga da pa'ne :wink:
|
Eone totalno si u pravu, proveo sam 3 nedelje u Srbiji i crkao sam o jurcanja tamo-amo, shto za moju a shto za tudju rabotu. Vazda se kola na meni slome. :?
|
Ne kukaj casti ti! Volis ti to.
|
Jes brate, nonstop nesto kuka :P :mrgreen: !
|
Quote:
|
pa kako to da niko nezna za skyDSL (www.skydsl.co.yu) nema ogranicenja... brzina do 1MB/s (dobro danju nije toliko... ali nocu... :twisted:)
za sada sam skinuo preko 3 giga semplova... a prosecan dnevni protok za moj racunar ovde u firmi je oko 500-600 MB P.S. jeste da ja radim u toj firmi, ali ovo nije reklama, stvarno je dobar servis... jeste da EON ima offline download....ali ovde imate mogucnost da pristupite svemu sto je na netu...ODMAH...(nprm ja fajlove sa streamload-a skidam sa oko 400kb/s ... [danju] pa vi vidite...) |
Quote:
a koliko su one cene u evro? :D |
ja sam na Eon-u i radi mi ok...kolika je godisnja pretplata
|
godisnja pretplata je 17.280 din, tj placa se samo za 10 meseci, 2 meseca su gratis.
na 6 meseci 1 mesec gratis. mesecna pretplata 1.728 din... (24 Eura) (24/7 neogranicen Download) |
Quote:
|
pa pazi upravu si...previs je dobro da bi bilo istinito... ali jeste!!!
mada tih 400 nije uvek... moze manje ...(padne ponekad i na 60 a zna da ide i na 1.5MB/s)..dakle veza je deljena...znaci sto vise korisnika istovremeno to manji protok...(u prevodu skida se kasno uveca/rano ujutru) [nemci tada spavaju...a oni su najveci potrosaci ovog servisa] ko misli da je ovo neka shala... www.skydsl.de ili moje lichno iskustvo www.typhoon.co.yu/images/d/speed_2.jpg (skidso sam 2 mix-a sa neta istovremeno....jedan 50 drugi 60 mb..) |
znaci isti je princip kao Eol samo drugi server i jesu li na Astri??
Nije skupo...ima li nekih ogranicenja |
pa nije isti princip....razlika je sto ovde nema offline dl-a ali zato nema ni limita za online download ...
(kako se to kod vas kaze FastSurf :) ) ma vazno je da download ide k'o lud ! |
Quote:
znam za skydsl, ja idem preko cablesurf, 170 kb/s a upload samo 20, za taj fun placam 50 evro monthly(flatrate), ali veza nije deljena to imas 24/7, ali opet 1,5 mb/s to bi bilo great :D |
Ja ipak cekam 5MB/s pa kao Jadran :D
|
kakva je to fora 5MB/s
Jeli skydsl na astri ili na nekom drugom satelitu?? |
All times are GMT +1. The time now is 01:45 PM. |