![]() |
Ode Ilok
Za korisnike sa plićim džepom, od danas na pijaci svega :D
|
Re: Ode Ilok
Od cega krenuti?
|
Pošto nisam èuo za vest, koja me je da ne krijem prilièno obradovala :-)
Ali ajde,da preciziramo... Da li to znaèi da više ne funkcioniše ilok zaštita, za stvari koje su ga ranije imale? Ili to znaèi da za ubuduæe neæe biti ilok zaštite? |
Ako geldash s pijacharske strane, onda je nece biti... inache.. ce je biti kao i do sada 8-)
tj pojavice se dosta stvari kojih nije bilo po pijaci do sada, upravo zbog zashtite, koju su sad uspeli da zaobidju... ranije je bilo samo pojedinachnih sluchajeva.. ako sam ja dobro shvatio ochemu se radi... poshto sem kishe nishta nisam video na pijaci... mada sam i malo zardjao sa obilazenjem pijaca :da: |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Za sad:
Slate, Relab, SSL, McDSP, Eventide, Kush, Softube, Lexicon,...a pristiže još koliko vidim |
Jel to samo za Win? Za OSX nema nista novo...
|
Mozda greshim al sve ono shto se pre par meseci pojalvilo za osX sad se pojavljuje za win... ;)
|
Gresis ...nema PT HD 12 za osx..za sada
Sent from my SM-G903F using Tapatalk |
Znači li ovo da se uskoro može očekivati iLok 3?
Pozdrav, Vasa |
Moguce.
dok vi ocekujete ilok 3 mi instalirali sve od i2 hahahahahah ,, neka sad oni malo rade opet par godina , unapredjuju dok se mi igramo sa ovim hahahha,
shale malo na odmet, inace sve radi u cubase 5, samo mcdsp nece da se pojavi. eventide mi se svidja mrak. i ona kusha , (oni efekti lexicon paket poseban gde prvi chorus i to ja ne znam jel se neko zajebaje, ja ono sve izbrisao drla zesca) zao mi samo sto mcdsp nece na c5, on mi je isto u vrhu znam ga sa os x pisao sam da ispostuju i motumach five 3 za win , i xpand2 kao vsti, jer ima na sajtu mozes skinuti mesec dana free full, sve je to il2 , a i najbolji sempler air structure 2 |
tako je
|
Radi sve na win 7 i 8, ljudi jedino imaju problem sa win10, ali win 10 je sam po sebi problem, tako da ko nije zurio sa update-om, sada nema probleme.
|
Msm....nisam alav, ali koja je zastita za Cubase 8? :wink::)
|
elicenser usb
|
One warm sunny day, a little reverse engineer pixie decided to awake from her @E
d# long enchanting sleep, it had been a long time since little pixie had gazed @E d# upon the world and all its glorious forms of DRM, it wasnt long before pixie @E d# had that urge to challenge her self once more and set about searching for @E d# some yummy code to break. @E d# @E d# After a while she discovered something called an iLok, @E d# "wow whats this magical device and how can such a physical object communicate @E d# back to sotware" thought the litte pixie, after some research it had been @E d# rumoured to be something big and great and never broken and this quickly @E d# excited her, so she set to work to solve this riddle. Two weeks later the @E d# little pixie had solved the riddle, she was very confused why this was @E d# deemed so difficult and thought something must be wrong! so she set about @E d# trying to break as many targets as possible in 4 months in the hope a greater @E d# challenge would prevail. @E d# @E d# Through various means and methods these results have been passed through @E d# the magical uptopian worlds back to us mere mortals for sharing, we hope @E d# you enjoy the results and that our little pixie friend continues to @E d# shower us with gifts. @E d# @E d# Merry Christmas and Happy Holidays. |
Jako sam zadovoljan jer mi je dete slomilo ilok 2 pre par meseci :)
Moze li neki link (ako nije zabranjeno od strane admina) za download? Pozdrav |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=YKUOB8MN4Kc
Ne mogu da docekam sto ce se desiti narednih dana nexus 2 bi bio dobar poklon :twisted: |
nece se desti nistaa!! pa koliko puta se mora ponoviti da je nexus2 , cubase itd na USB-eLicenser zastiti? ovo je ilok2 sto je stiglo.
|
Drugim rechima, shto se desilo desilo se... :)
|
Jesu i to sredili?
|
Quote:
|
Tako će ostati još godinu dana. Sada Mac, pa za godinu Win.
Ili sam u krivu. Taman sam platio Cubase 8.5 update pred 10-ak dana. |
A ja i nexus i cubase :)
|
1 Attachment(s)
-
|
|
|
Original i crack rade jedan uz drugog bez problema? ....jbg, odolevao je dosta dugo moram priznati...sad cemo opet placati neku novu zastitu :banghead:
|
Jel to ovaj Virsyin za Maca ?
|
:harmonikas::harmonikas::harmonikas::harmonikas::h armonikas::piss::piss::piss::trchi::trchi::trchi:: lol4::lol4::cool3::cool3::cool3:
|
kako doci do ovog poklona?
|
Quote:
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=7939 |
samo razmisljam naglas!!:)
|
frustriran!!:banghead:
|
vidim ostali prave zurke ,lepe slike a ja razmisljam!!:D
|
Ima li dobrih ljudi na ovom forumu da meni siromahu posalju pozivnicu za neki od tih zatvorenih foruma? Cisto malo da pratim teme i citam postove :D
|
nemojte zajebavati raju, kad jos ni cubesa ni nexusa itd nema krekovanog na netu,. mante slike :D
|
All times are GMT +1. The time now is 06:35 PM. |