![]() |
Re: Novi SSL plug-ovi
Sad neki zadnji miks sto sam radio, smorio sam se od biranja plug-ova, kompresije eq-a i samo sam razvukao SSL Duende Channel svuda gde mi treba kompresija i EQ i zavrsio posao, skoro da sam zaboravio koliko je to dobar plug :D Samo sto ovo necemo moci da probamo jer je iLok 2
Samo kad bi im ovaj bus kompresor imao SC HPF, bilo bi super :) |
Ista stvar, duende nekako uvek bude na najvi?e kanala. Posle njega Softube. :D
|
Iz mog iskustva plug-ovi: sonnox oxford dynamic i njegov eq kao i sonalksis kompresor su plug-ovi koji su ostavili poseban utisak na mene.
-Ali od kada sam otkrio "ssl duende" to je bila ljubav na "prvi dodir" i od tada sve radim sa njima. |
Takodje iz mog iskustva oxfordovi plugsi su nesto posebno ali i duende su isto toliko odlicni.
|
"Samo sto ovo necemo moci da probamo jer je iLok 2"
Nisi obratio pažnju,ali na svaki piše da treba "iLok 2". Tako da ćemo ipak čekati na ovo. -Jedva čekam da probam taj njihov saturator, jer im je samo još to nedostajalo da upotpuni priču. |
Quote:
http://i.emlfiles5.com/cmpimg/4/2/3/...545_layer5.jpg |
Quote:
Ne razumem sta oces da kazes ? Ja sam jasno napisao da necemo moci da probamo ove plugins zato sto ih sada stiti ilok 2. |
To stoji,ti si jasno napisao i ja sam to razumeo.
Ali čisto informativno danas sam na njihovom sajtu pročitao da *ilok2 štiti sve njihove plug-ove i video da pod time spadaju i ovi koje ja već koristim ne znajući informaciju da su tek od sada zapravo stavili tu zaštitu. |
Quote:
Pa dobro, nece ti ovi koje vec koristis prestati da rade odjednom :D |
Quote:
Nego je problem u tome ?to sam ja mislio da ih je zapravo oduvek ?titio *iLok2. |
All times are GMT +1. The time now is 03:00 PM. |