![]() |
ice Love Violin Kontakt
evo ubacio u cubase, pa malo stavio derivata hahah
fina je skroz a ni par GB, salim se 344mb,, <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/f8s43SjkW3g?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Re: ice Love Violin Kontakt
Zanimljiva je ! Reaguje brzo, svira lepo kratke tonove ... Nisam siguran da zvuci iole realno, ali za neko aranziranje i to moze da posluzi
|
ima ona ovih 5 keyswitcheva, ja stavio na drugi, koji bas to radi, ima tu i tremolo itd itd, dobra violinica za malo MB, ima fin i prostor njen neki impuls, plus ja stavio neki hall jos na kanal i eto je
|
al sviras violinu branoy 'em ti sunac :D
|
nisam ja svirao , midi example dobije se uz nju, svidja mi se ovde prvi deo ja bi to drugacije!! uz neki ritam :D
|
Quote:
|
Sta je ovo Branoy paganiniju jedan? :D
super violina mada ja cekam embertone friedlander violin |
Quote:
mada ja ni embertone ni 8dio nisam naterao da zvuce realno kao solo violina..... za neke orkestracije mozda, ali solo, bar kod mene, nema sanse da prosvira |
joj ne volim 8dio, sta god nadjem kod njega od tih mega, jbt samo loops, uhvatim ton i on svira,, to mi je bezveze!! bar ja sto sam skidao , sta god uzmem loop, ee da ih j. :D
|
Prevari me ovaj midi, nije svirljiva uopste, za pratnju je dobra i za linije, e sad za 8dio znam da su loopovi a za embertone koliko sam video moze se odsvirati fino.
Nema nista dok sample modeling ne resi da odradi violinu s' tim sto je violina kao instrument tezak za emuliranje. |
Ima 8dio koji nisu loopovi, zove se adagio violins....
|
Evo danas probao friedlander violinu, opet nista, sve radi fino dok sviras polako, fina je ta skripta za protamento koju su odradili ali sve to radi dok ne odsviras triler.
Jedino od ovog grka valja violina http://www.youtube.com/watch?v=GdG292DJfAQ |
Quote:
|
ha, nije ni on lud a ja se pitam sto je do sad nema na jacpi.
|
All times are GMT +1. The time now is 08:50 AM. |