![]() |
Kakav zvuk bas gitare!!!
Surfujuć naleteh na ovaj klip koji me je zaprepastio koliko nenormalan zvuk bas gitare naravno za žešću je svirku i radi baš ono što treba-odvaljuje bubrege.Ne znam kako za vas ali za mene je ovo pravo osveženje.Doduše na snimku je izdvojen od ostale muzike,malčice je drukčije u miksu.E da i umalo da zaboravim,dečko ubija
<a href="<iframe width=" 560"="" height="315" src="//www.youtube.com/embed/HCp8vE1ZT0g?list=UUiIG0c1ddeOhN_e24dQsMcw" frameborder="0" allowfullscreen="">"><a href="<iframe width=" 560"="" height="315" src="//www.youtube.com/embed/HCp8vE1ZT0g?list=UUiIG0c1ddeOhN_e24dQsMcw" frameborder="0" allowfullscreen=""><iframe src="//www.youtube.com/embed/HCp8vE1ZT0g?list=UUiIG0c1ddeOhN_e24dQsMcw" allowfullscreen="" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe> |
Re: Kakav zvuk bas gitare!!!
kao da mi je neko glavu ubacio u ves masinu, tako se osecam posle odgledanog klipa :)
|
Ovo je vrhunski, jer ipak je ziva svirka, a sve ritmicki i tonski jasni i tacno!
|
A zvuk kako ti se čini zvuk,o njemu se ovde i govori,svirka mi je dobra,ali zvuk mi je otkrovenje,jo? nisam čuo sličan.Evo ?ta sve čovek koristi od sprava čini se da nije preterano skupo <iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/lMxbP1V3WBo?list=UUiIG0c1ddeOhN_e24dQsMcw" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Hoce li neko da mi objasni zasto ima ovu finu distorziju u hi-endu kad ce gitara da ga maskira?
|
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/P-8SO0kEUjs" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Quote:
Ali, džaba i pojačalo i gitara ako se nema u prstima, a ova (tada) malena ima ; i te kako. :) p.s. A onaj bubnjar nije normalan kolko je dobar. :) |
Quote:
Ina?e super je ton, mada, bar meni, nije toliko neobi?an. Ima jako mnogo sli?no ofarbanih bas gitara u metal produkciji tokom poslednjih godina. Takore?i je postala norma imati npr jedan ?ist kanal i jedan sa hipass-ovanom distorzijom. |
U medjuvremenu, u dalekom Brazilu?.
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/1GlfPOI8MDA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> jbg, jes da je off-topic, ali nisam mogao da izdr?im? a onaj bubnjar ?to ti se tako svideo, to je Vinnie Colaiuta, verovatno najbolji bubnjar dana?njice. |
Ovaj Pipoquinha vazi za jednog od najboljih basista u Brazilu
|
Quote:
|
Zvuk na prvom snimku, tj live, je direct iz njegovog setup-a a na drugom videu ti je zvuk sa mikrofona kamere, koliko vidim.
|
Nemoguće da mu je mikrofon kamere dao toliko distorzije,ja ipak mislim da nije hteo da otkrije baš sve.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:21 PM. |