![]() |
Mnogo dobro !!
...za gledanje !! (i sta jos vec moze da ide uz to...:D:D)
Odaberite neku vasu omiljenu pesmu, utisajte zvuk na ovom video klipu i pustite video u loop ! Ojhaaaa <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/vYZJbKaX8Ww?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Re: Mnogo dobro !!
Au brate... Od ovih butkica nisam video upozorenje da utisam zvuk... :banghead:
Pre upotrebe detaljno prou?iti uputstvo. O indikacijama, merama opreza i ne?eljenim reakcijama na ovaj video snimak posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom |
Sta je ovdje dobro? :banghead: Da su barem neke ribe (ova treca moze da prodje i to mozda) ... :banghead:
|
"snimano: ToprekStudio/BoogieUpStudio/GoGoStudio/V<wbr>*rbaStudio"
sta je ovo? svaka snimala u posebnom studiu? ja se izvinjavam ako je neki kolega sa foruma ovo "radio" ali ja nista ne razumeh i tesko je njesra... zagledao se jesam ali nista nisam cuo ni razumeo :shock: :rotfl:cetri studia za ovakvo sranje... nadam se samo da ih je neko i "okadio" ako me razumete... |
"?nicle jede samo ko je njemu rod..."
|
Quote:
da..da...hahahaha tekst je do jaja..napregnite se da ga razumete....vrh !!:shock::shock::shock::confused::confused::banghe ad::rotfl::mad::rotfl: ne znam koji emoticon da stavim...sve emocije su zastupljene !! |
<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ewPERq-m9to" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
Kad malo bolje razmislim, trebao sam pisati hvalospeve... jer ko zna kojoj od njih cu morati da se ulizujem (sto mi jelte ne bi tesko palo :D ) , s obzirom vjerovatno gledamo u buduce narodne poslanice(ke) skupstine RS ...
|
muzika hi nrg 80-ih ... goran toprek je odlican muzicar (alternative control/toprek) ... ugasio posle 10 sekundi ... ako je to i toliko trajalo ...
|
Sramota me da kazem ali mene je iskreno zabavilo.
|
|
[QUOTE=VladaNS;353870]Ali evo kako zvuci pravi zenski bend
e jbga..ovo sto si stavio (Envogue) nema dodirnih tacaka..pevaju RnB, staro je itd...znam, do jaja su.. Ali da "modelsice" bar zvuce ovako..slicniji je fazon itd... <iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/KdtIfp7WB0w?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Sta znam, meni je ovaj "narikaca" fazon bolji od imitiranja zapadnih stilova koji se vec decenijama radi bez ukusa...
Al' koreografija u spotu... dno. |
Quote:
|
Koji će nam k.... onda na forumu?
|
Quote:
|
Quote:
Kako "koji ce nam ?" Pa ovde je spojeno korisno i lepo ! Korisno - primer kako nesto ne valja..losa pesma, los tekst, ocajno odpevano, los miks vokala, muzika i nekako..itd.. Lepo - za gledanje !:D |
Quote:
Posle vam ne budu čudni ti neverovatni brojevi pregleda za rekordno kratko vreme i ubeđenje aktera "da su uradili pravu stvar, ljudi su prepoznali kvalitet, pomerili su granice... (dodajte sami hrpu popularnih floskula)" ? Samo pitam... |
Na?alost, u pitanju je veliki deficit bitnih pojava.
|
Quote:
al' kapiram da su se vodili osnovnim "pravilom" - pojacaj sta je dobro (kick) i smanji sta ne valja (vokali :D ) |
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/-e9iT5_N378" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
|
sta je sledece??:shock::confused:
Totalno gole sa krastavcima i klipovima od kukuruza u dupetu ??? Ovo je bilo snimanje - platis jedan video a dobijes dva !!:D |
Quote:
|
I konacno video spot gde su modeli sexy a muzika odlicna tako da nema potrebe za mute.
<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/qmoLxvtgbu4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
?alu na stranu, fora je ?to ljudi ovde ne vole modernu muziku, pop scena je ovde zarobljena i dalje u stanju uma "San Remo Festival 1986." i u raznim evrovizijskim momentima iste decenije, modernizacija je vi?e kozmetička nego su?tinska. Nekako kontam da si to valjda skapirao do sada... |
Quote:
|
Ma sound, i muzika, i vibe u pjesmi, sve ok... Samo spot je mogao zilion puta i na zilion nacina bolje da se uradi. Barem pjesma, aranzman zasluzuju to... Toliko.
PS. I onu djevojku klavirku da stavi u prvi plan...sramota da moram pogledom svaki put da je trazim ko da rjesavam osmosmjerku... |
All times are GMT +1. The time now is 07:10 PM. |