Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Mnogo dobro !! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=45250)

DaBear 09-12-2013 03:56 PM

Mnogo dobro !!

...za gledanje !! (i sta jos vec moze da ide uz to...:D:D)

Odaberite neku vasu omiljenu pesmu, utisajte zvuk na ovom video klipu i pustite video u loop ! Ojhaaaa

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/vYZJbKaX8Ww?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

DzoniPFC 09-12-2013 04:51 PM

Re: Mnogo dobro !!

Au brate... Od ovih butkica nisam video upozorenje da utisam zvuk... :banghead:

Pre upotrebe detaljno prou?iti uputstvo. O indikacijama, merama opreza i ne?eljenim reakcijama na ovaj video snimak posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom

diviner 09-12-2013 05:12 PM

Sta je ovdje dobro? :banghead: Da su barem neke ribe (ova treca moze da prodje i to mozda) ... :banghead:

BlasterMaster 09-12-2013 05:30 PM

"snimano: ToprekStudio/BoogieUpStudio/GoGoStudio/V<wbr>*rbaStudio"
sta je ovo? svaka snimala u posebnom studiu? ja se izvinjavam ako je neki kolega sa foruma ovo "radio" ali ja nista ne razumeh i tesko je njesra... zagledao se jesam ali nista nisam cuo ni razumeo :shock: :rotfl:cetri studia za ovakvo sranje... nadam se samo da ih je neko i "okadio" ako me razumete...

VladaNS 09-12-2013 05:59 PM

"?nicle jede samo ko je njemu rod..."

DaBear 09-12-2013 06:09 PM

Quote:

Originally Posted by VladaNS (Post 353860)
"Šnicle jede samo ko je njemu rod..."

da..da...hahahaha tekst je do jaja..napregnite se da ga razumete....vrh !!:shock::shock::shock::confused::confused::banghe ad::rotfl::mad::rotfl:

ne znam koji emoticon da stavim...sve emocije su zastupljene !!

MHz 09-12-2013 06:32 PM

<iframe width="420" height="315" src="//www.youtube.com/embed/ewPERq-m9to" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

diviner 09-12-2013 06:41 PM

Kad malo bolje razmislim, trebao sam pisati hvalospeve... jer ko zna kojoj od njih cu morati da se ulizujem (sto mi jelte ne bi tesko palo :D ) , s obzirom vjerovatno gledamo u buduce narodne poslanice(ke) skupstine RS ...

alavuk 09-12-2013 07:41 PM

muzika hi nrg 80-ih ... goran toprek je odlican muzicar (alternative control/toprek) ... ugasio posle 10 sekundi ... ako je to i toliko trajalo ...

VladaNS 09-12-2013 10:29 PM

Sramota me da kazem ali mene je iskreno zabavilo.

VladaNS 09-12-2013 10:33 PM

Ali evo kako zvuci pravi zenski bend

http://www.youtube.com/watch?v=i7iQbBbMAFE

DaBear 10-12-2013 09:48 AM

[QUOTE=VladaNS;353870]Ali evo kako zvuci pravi zenski bend

e jbga..ovo sto si stavio (Envogue) nema dodirnih tacaka..pevaju RnB, staro je itd...znam, do jaja su..

Ali da "modelsice" bar zvuce ovako..slicniji je fazon itd...

<iframe width="640" height="360" src="//www.youtube.com/embed/KdtIfp7WB0w?feature=player_detailpage" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

MUzzY 10-12-2013 04:28 PM

Sta znam, meni je ovaj "narikaca" fazon bolji od imitiranja zapadnih stilova koji se vec decenijama radi bez ukusa...
Al' koreografija u spotu... dno.

DaBear 10-12-2013 06:33 PM

Quote:

Originally Posted by MUzzY (Post 353903)
Sta znam, meni je ovaj "narikaca" fazon bolji od imitiranja zapadnih stilova koji se vec decenijama radi bez ukusa...
Al' koreografija u spotu... dno.

Imala je Karleusa tu "narikacu" i bilo je dobro uradjeno...ovo je lose, lose..jako lose...i melodija i tekst :shock: i kako je izvedeno i jacina u miksu... sve lose..

Danilo S 11-12-2013 12:47 AM

Koji će nam k.... onda na forumu?

vakatt 11-12-2013 07:29 AM

Quote:

Originally Posted by Danilo S (Post 353911)

Pa valjda je jasno, radi butkica :rotfl:

DaBear 11-12-2013 09:28 AM

Quote:

Originally Posted by Danilo S (Post 353911)

Kako "koji ce nam ?" Pa ovde je spojeno korisno i lepo !

Korisno - primer kako nesto ne valja..losa pesma, los tekst, ocajno odpevano, los miks vokala, muzika i nekako..itd..

Lepo - za gledanje !:D

Ogi 11-12-2013 09:42 AM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 353920)

Korisno - primer kako nesto ne valja..losa pesma, los tekst, ocajno odpevano, los miks vokala, muzika i nekako..itd..

Kako vas ne mrzi da i dalje pronalazite bilo kakva opravdanja za davanje značaja NEBITNIM pojavama?
Posle vam ne budu čudni ti neverovatni brojevi pregleda za rekordno kratko vreme i ubeđenje aktera "da su uradili pravu stvar, ljudi su prepoznali kvalitet, pomerili su granice... (dodajte sami hrpu popularnih floskula)" ?

Samo pitam...

Znak 11-12-2013 09:46 AM

Na?alost, u pitanju je veliki deficit bitnih pojava.

MUzzY 11-12-2013 08:05 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 353920)

Mix nisam komentarisao :D

al' kapiram da su se vodili osnovnim "pravilom" - pojacaj sta je dobro (kick) i smanji sta ne valja (vokali :D )

DzoniPFC 09-02-2014 08:15 PM

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/-e9iT5_N378" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

DaBear 14-02-2014 07:11 PM

sta je sledece??:shock::confused:
Totalno gole sa krastavcima i klipovima od kukuruza u dupetu ???

Ovo je bilo snimanje - platis jedan video a dobijes dva !!:D

NIelectroy 14-02-2014 11:09 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 356624)
... i klipovima od kukuruza u dupetu ???

eee to bi bio klip.

DzoniPFC 11-03-2014 01:31 AM

I konacno video spot gde su modeli sexy a muzika odlicna tako da nema potrebe za mute.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/qmoLxvtgbu4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

bubu 11-03-2014 07:46 AM

Quote:

Originally Posted by DzoniPFC (Post 357559)
I konacno video spot gde su modeli sexy a muzika odlicna tako da nema potrebe za mute.

pa "iskreno" bolja mi i glazba, a i modeli u nekim današnjim pop stvarima nego ovo. Ja bi prije ovdje stavio mute

DaBear 13-03-2014 06:46 PM

Quote:

Originally Posted by DzoniPFC (Post 357559)

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/qmoLxvtgbu4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

S T A R O M O D N O ......sve..i pesma i sound... ima... ljudi kombinuju retro fazon, 80-te itd..ali ovo nije to....i dalje sa velikim domacim pecatom..a i presporo je malo...za dlaku

Dushan_S 14-03-2014 02:28 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 357647)
S T A R O M O D N O ......sve..i pesma i sound... ima... ljudi kombinuju retro fazon, 80-te itd..ali ovo nije to....i dalje sa velikim domacim pecatom..a i presporo je malo...za dlaku

Nisi u pravu, ne mo?e da bude staromodno, vokal se stavi u filter i stavi se puno "rokerki" u spot i automatski je 101% moderno! :D (pri tome bar tuce gitaristkinja, ?to vi?e to bolje)
?alu na stranu, fora je ?to ljudi ovde ne vole modernu muziku, pop scena je ovde zarobljena i dalje u stanju uma "San Remo Festival 1986." i u raznim evrovizijskim momentima iste decenije, modernizacija je vi?e kozmetička nego su?tinska. Nekako kontam da si to valjda skapirao do sada...

Jan 14-03-2014 06:08 PM

Quote:

Originally Posted by Dushan_S (Post 357658)
fora je što ljudi ovde ne vole modernu muziku, pop scena je ovde zarobljena i dalje u stanju uma "San Remo Festival 1986."...

To sam hteo da napisem nego me mrzelo... Veci deo nase publike prosto kasni sa muzikom nekih 20 godina minimum... Meni jedino smeta sto je nasa muzika mnogo svetlija nego strana, mnogo tih SSSS itd i jos uz sve to rasvetljeno do bola... Kad slusam domacu muziku i predjem na stranu top pop produkciju imam utisak kao da sam bacio ćebe preko Adele ili Lane Del Rey, ili Bruno Marsa itd, svi mi zvuče mutno i treba mi par minuta tišine da se stabilizujem, paradoksalno je što se ovaj poslednji album Adele kritikuje da je presvetao, pa on je za domaću produkciju Lord Of The Darkness...

diviner 15-03-2014 12:04 PM

Ma sound, i muzika, i vibe u pjesmi, sve ok... Samo spot je mogao zilion puta i na zilion nacina bolje da se uradi. Barem pjesma, aranzman zasluzuju to... Toliko.

PS. I onu djevojku klavirku da stavi u prvi plan...sramota da moram pogledom svaki put da je trazim ko da rjesavam osmosmjerku...

All times are GMT +1. The time now is 07:10 PM.